Την Παρασκευή 9/4 το Πυθαγόρας-Αετός

04/04/2021 - 12:59 Τελευταία τροποποίηση στις 04/04/2021 - 13:29

Την Παρασκευή 9/4 θα διεξαχθεί ο αγώνας του Αετού στη Σάμο κόντρα στον Πυθαγόρα στο πρώτο παιχνίδι μετά την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής.

Τα δύο σωματεία έχουν συμφωνήσει για την ημερομηνία της διεξαγωγής του αγώνα αποστέλλοντας αίτημα στην ΕΠΟ και το μόνο που μένει είναι η επίσημη απάντηση από την διοργανώτρια αρχή, η οποία αναμένεται να σταλεί αύριο.

Με αυτά τα δεδομένα η ομάδα των Λουτρών θα αναχωρήσει την Πέμπτη το πρωί με το πλοίο της άγονης γραμμής και θα επιστρέψει στην βάση της το Σάββατο το πρωι, ταξίδι το οποίο θα καλυφθεί εξ' ολοκλήρου από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

Έτσι ο αναβληθέν αγώνας του Πυθαγόρα με την ομάδα της Κω που ήταν προγραμματισμένος για την Τετάρτη 7/4 θα μεταφερθεί κάτα πάσα πιθανότητα την επόμενη 14/4.

Αρνητικά ξανά όλα τα τέστ

Αρνητικά ήταν όλα τα τέστ covid-19 στα οποία έχουν υποβληθεί έως τώρα οι ποδοσφαιριστές, οι παράγοντες καί το τεχνικό επιτελείο του σωματείου. Μάλιστα την προσεχή Τρίτη αναμένεται να υποβληθούν εκ νέου στο εβδομαδιαίο τεστ, ενώ αναμένεται να ελεγχθούν ξανά και στη Σάμο πριν τον αγώνα με την τοπική ομάδα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey