Έ(χ)ασε την ευκαιρία!

18/04/2021 - 18:35 Τελευταία τροποποίηση στις 16/05/2021 - 16:28

Χωρίς νικητή έληξε ο αγώνας στο γήπεδο Λουτρών με τον ανώτερο Αετό να μην καταφέρνει να μετουσιώσει σε κάποιο τέρμα τις ευκαιρίες που δημιούργησε και έτσι έχασε την ευκαιρία να πάρει το πρώτο τρίποντο εντός έδρας που θα του έδινε άλλον αέρα για την δύσκολη  συνέχεια.

Το πρώτο μέρος ήταν μοιρασμένο με τις δύο ομάδες να μετρούν από μια καλή στιγμή για να ανοίξουν το σκορ. Στο 27' ο Βλαστέλλης αστόχησε από πλεονεκτική θέση εντός περιοχής και στο 43' ο Κάμπερ έσωσε τον Αετό διώχνοντας πάνω στη γραμμή μετά την απ'ευθείας εκτέλεση κόρνερ από τον Ατματζίδη.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι "πολιόρκησαν" έως τη λήξη την ομάδα του Καραβά, όμως η μπάλα δεν τους έκανε το χατίρι.Στο 46ο λεπτό το σουτ του Πετρουζέλλη βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι μετά και την επέμβαση του Κασωτάκη, ενώ λίγα λεπτά μετά ο Ψαρίδης έκλεισε τα μάτια σε καθαρή ανατροπή του Παπαδόπουλου εντός περιοχής, με τους ανθρώπους του Αετού να "βράζουν" με την προκλητική διαιτησία του Αθηναίου ρέφερι.

Στη συνέχεια η ομάδα των Λουτρών πίεσε κι άλλο για το πολυπόθητο τέρμα χάνοντας τεράστιες ευκαιρίες με τους Μιχαλάκη και Κριπιντίρη, όμως η έλλειψη καθαρού μυαλού δεν την βοήθησε ενώ καθοριστικές ήταν δύο επεμβάσεις του Κάμπερ στο φινάλε που γλίτωσε τα χειρότερα για τους "ασπρόμαυρους". 

Οι συνθέσεις:

Αετός Λουτρών(Τσίγκας-Διονυσάτος): Κάμπερ, Ευαγελέλλης, Δρακούλης, Καπταγιάννης, Κριπιντίρης, Τσομπανέλλης, Πετρουζέλλης, Σεφουλάϊ(67'Χρυσάφης), Μιχαλάκης, Παπαδόπουλος, Βλαστέλλης

ΑΟ Καραβά(Αντωνόπουλος): Κασωτάκης, Παλλός, Μύρκος, Λίτσι(60'Μουρελάρος), Ντάφλας, Ατματζίδης, Κώστας(65'Σιάνος), Ροκάϊ, Νικολόπουλος, Παπασπύρος(80'Bessou), Δούμουρας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey