Ο αρχιδιαιτητής Χρόνης και η... φωνή του Κουκουνιά!

11/06/2012 - 14:10 Τελευταία τροποποίηση στις 11/06/2012 - 14:58

To 2nd 6x6 SportLesvos.gr Tournament έχει την τιμή και τη χαρά φέτος να συνεργάζεται με μια πλειάδα στελεχών, που προσφέρουν κύρος και αξιοπιστία στη διοργάνωση.

Η συμμετοχή επίσημων διαιτητών της ΕΠΣ Λέσβου στο τουρνουά απαιτούσε θέση... αρχιδιαιτητή και ο ρόλος πήγαινε γάντι στον Νίκο Χρόνη, που έχει αναλάβει το δύσκολο έργο των ορισμών για όλα τα ματς του τουρνουά.

Καθημερινά, ο αρχιδιαιτητής του "SL" κανονίζει όλα όσα έχουν να κάνουν με τη διαιτησία, ενώ από νωρίς το απόγευμα βρίσκεται επί ποδός στις εγκαταστάσεις του Olympico στη Νεάπολη, για να λύσει οποιοδήποτε πιθανό πρόβλημα προκύψει.

Παρών όμως στα περισσότερα ματς είναι και ο αεικίνητος αρχιδιαιτητής της ΕΠΣ Λέσβου Θόδωρος Στεργίου, που με την εμπειρία και τις καίριες επεμβάσεις του, προσφέρει σιγουριά στην οργανωτική επιτροπή.

Αναμφίβολα όμως, αυτό για το οποίο ξεχωρίζει η φετινή διοργάνωση του "SL", είναι η παρουσία του Δημήτρη Κουκουνιά από μικροφώνου, ο οποίος με τη χαρακτηριστική φωνή του ενημερώνει τους φιλάθλους για το σκορ, το χρόνο και ενίοτε επεξηγεί τα σφυρίγματα των διαιτητών, βάσει των ιδιαίτερων κανονισμών του τουρνουά, έχοντας εξελιχθεί σε μορφή της διοργάνωσης.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey