Οι δυο τους σήκωσαν το βάρος του φιλικού

06/09/2012 - 11:55 Τελευταία τροποποίηση στις 06/09/2012 - 12:18

Ο Πρόεδρος του Αιολικού Ταξιάρχης Βέρρος και ο Γενικός Αρχηγός Σταύρος Βουργουτζής σήκωσαν το διοικητικό βάρος του φιλικού στην Καλλονή, με αντίπαλο την Προοδευτική, συνεπικουρούμενοι από τον έτερο Γενικό Αρχηγό Σπύρο Διαμαντίδη και τον εργολάβο Νίκο Γιαζιτζόγλου, ο οποίος θα αποτέλεσει μέλος του διοικητικού συμβουλίου.

Ο Θοδωρής Δουβαλέτας, στον οποίο η στήλη εύχεται περαστικά αφού παραμένει στο κρεβάτι με ιογενή γαστρεντερίτιδα, μπορεί να μην ήταν στο γήπεδο όμως είχε συνεχή ενημέρωση για την εμφάνιση της ομάδας στο πρώτο της φιλικό τεστ προετοιμασίας.

Στην κερκίδα του "Κώστας Κεντέρης" ωστόσο, έκατσαν μαζί ο Παναγιώτης Δουνιάς με τον καλό του φίλο και πρώην διοικητικό παράγοντα του Αιολικού Σταύρο Γριπιώτη, ενώ μαζί με τα μέλη του Συνδέσμου Φιλάθλων Μυτιλήνης ήταν και ο Κεντρικός Λιμενάρχης Μανόλης Βόμβας.

Μετά τη λήξη του αγώνα, σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα του Αιολικού έμεινε για έναν καφέ στην Καλλονή και συγκεκριμένα στο "Dream" του Παναγιώτη Τσακίρη, ο οποίος παρακολούησε μάλιστα το φιλικό έχοντας συντροφιά το σκύλο του!

.

.

.

.

.

.

.

.

.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey