Μάτας: "Το αφιερώνω σε εμάς και στους... άλλους"!

06/04/2013 - 20:35

Matas_Anagennisi_odigiesΟ πρωτεργάτης της μεγάλης επιτυχίας της Αναγέννησης Γέρας, προπονητής της Νίκος Μάτας, πανηγύρισε τον πρώτο του τίτλο πρωταθλητή σαν τεχνικός και όπως ήταν φυσικό μιλώντας στο «SL» δεν έκρυψε τη χαρά του για τη δικαίωση της επιλογής του να μετακομίσει το καλοκαίρι στον Παπάδο.

Αφιερώνοντας με… νόημα την κατάκτηση του τίτλου σε εκείνους που πανηγύρισαν σήμερα, αλλά και σε εκείνους που… στεναχωρήθηκαν, ο Νίκος Μάτας απάντησε ουσιαστικά με το τελικό αποτέλεσμα της ομάδας του στους αμφισβητίες αντιπάλους του, που όπως διευκρίνισε ο ίδιος, «ανεξήγητα ασκούσαν κατά καιρούς σκληρά αρνητική κριτική σε μία νέα ομάδα όπως η Γέρα».

«Η σημερινή μέρα ανήκει σε εμάς, στους ποδοσφαιριστές και φυσικά στη διοίκηση που όλοι από κοινού δώσαμε έναν ωραίο αγώνα και πετύχαμε τον πρώτο και βασικό μας στόχο που θέσαμε από το καλοκαίρι. Θα γιορτάσουμε σήμερα και αύριο και μεθαύριο θα ξαναμπούμε στις προπονήσεις έτσι ώστε συγκεντρωμένοι να πάμε ένα βήμα παρακάτω, στα μπαράζ της Λήμνου».

Σε ερώτησή μας για το αν στο μυαλό του, αλλά και στο μυαλό των ανθρώπων της ομάδας είναι τα μπαράζ ανόδου στη Γ΄ Εθνική, ο Νίκος Μάτας μας… επανέφερε στο παρόν, υποστηρίζοντας πως κάθε στόχος αντιμετωπίζεται ξεχωριστά. «Πρώτα θέλουμε να δώσουμε τη μάχη μας στη Λήμνο. Αυτό σκεφτόμαστε μόνο και τίποτα άλλο. Αν καταφέρουμε να κερδίσουμε και αυτόν τον τίτλο, τότε θα μπορούμε να μιλήσουμε για το επόμενο στάδιο. Όχι τώρα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά για το αν ο ίδιος πίστευε στην κατάκτηση του τίτλου όταν ξεκινούσε η σεζόν, ο Νίκος Μάτας, ήταν σαφής. "Αν δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να εκπληρώσω τις προσδοκίες και να δικαιώσω την εμπιστοσύνη του Προέδρου και των ανθρώπων της ομάδας που με επέλεξαν το καλοκαίρι, δεν θα ερχόμουν εδώ. Τους ευχαριστώ όλους για τη στήριξη και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο κ. Πατρίκα αλλά και τον άμεσο συνεργάτη μου κ. Σιμιτζή».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey