Θυμήθηκαν τα... παλιά!

06/07/2013 - 11:08

Xatzinikolaou_Dimitriadis_Niniadis_DjoleΣτην τελετή έναρξης του 2ου Τουρνουά Ειρήνης και Φιλίας στο Αιγαίο, που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στη Μυτιλήνη, συναντήθηκαν μετά από αρκετά χρόνια ο Ανδρέας Νινιάδης και ο Θανάσης Δημητριάδης.

Οι δυο τους έφεραν μνήμες πολλών χρόνων πίσω, όταν ο "Δάσκαλος" ήταν προπονητής στη Βέροια της Β' Εθνικής και ο "Νίνι" έκανε τα πρώτα του βήματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο με τη φανέλα των Πόντιων Βέροιας της Γ' Εθνικής, προερχόμενος από την Ντιναμό Μπατούμι της Γεωργίας. Μάλιστα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο νέος προπονητής του Αιολικού, είχε ζητήσει το καλοκαίρι του 1994 την απόκτηση του Νινιάδη από τη διοίκηση της Βέροιας, όμως εκείνος προτίμησε να "κατηφορίσει" νοτιότερα, υπογράφοντας στον Εθνικό, πραγματοποιώντας μετέπειτα εξαιρετική καριέρα στον Ολυμπιακό.

Παρόντες στην κουβέντα ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και ο Μυτιληνιός ατζέντης FIFA Αχιλλέας Χατζηνικολάου, οι οποίοι παραβρέθηκαν επίσης στην εκδήλωση μετά από πρόσκληση των διοργανωτών. Οι δυο τους μάλιστα, παρέα με τον Ανδρέα Νινιάδη, συνεργάζονται σε θέματα αθλητικού μάνατζμεντ και μια από τις πολλές μεταγραφικές υποθέσεις που έχουν χειριστεί με επιτυχία αφορά ένα δικό μας παιδί, τον Πραξιτέλη Βούρο και τη μετακίνησή του από τον Αιολικό στον Ολυμπιακό.

Πέρυσι, η τριάδα της DONY Management είχε φέρει εις πέρας τη σπουδαία μεταγραφή του Christian Lell από τη Μπάγερν Μονάχου στη Λεβάντε.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey