Οι Μικτές Λέσβου στο Καραϊσκάκη! [pics]

07/01/2014 - 14:41 Τελευταία τροποποίηση στις 07/01/2014 - 14:54

Miktes_Karaiskaki_OSFP_AELK_4-0Όπως έχει αναδείξει μέσα από καθημερινά ρεπορτάζ του το "SL", οι Μικτές ομάδες της ΕΠΣ Λέσβου βρίσκονται αυτές τις ημέρες στην Αθήνα για τη διεξαγωγή του Β' Γύρου του Πανελληνίου Πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων. Έτσι δε θα ήταν δυνατόν να μην επισκεφτούν το "Γεώργιος Καραϊσκάκης", ειδικά από τη στιγμή που το αγωνιστικό πρόσωπο της Super League έφερε την ΑΕΛΚ αντιμέτωπη με τον Ολυμπιακό στην επανέναρξη του δεύτερου μισού του πρωταθλήματος.

Η ΕΠΣ Λέσβου, έπειτα από ενέργειες του Προέδρου της Σταύρου Ψαρρόπουλου, έκανε ένα... δώρο στους μικρούς αθλητές των ομάδων της εξασφαλίζοντάς τους την παρουσία στις εξέδρες του γηπέδου, ώστε να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση των Καλλονιατών απέναντι στους πρωταθλητές.

Μαζί τους βέβαια και οι προπονητές των Μικτών, μαζί με τους συνοδούς της αποστολής, οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία και είδαν ένα ματς Super League και μάλιστα της ΑΕΛΚ, αφού κάτι τέτοιο είναι αδύνατο στη Μυτιλήνη όσο ο "Ταρλάς" δεν εκσυγχρονίζεται...

Ntounias_Karaiskaki_OSFP_AELK_4-0Miktes_Karaiskaki_OSFP_AELK_4-0_2

,

,

,

,

,

,

,

,

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey