All Star… magic Lesvos! [pics]

07/03/2016 - 15:20

Ήταν όλοι εκεί. Αθλητές, προπονητές, παράγοντες του αθλήματος, φίλαθλοι κάθε ηλικίας. Το Κλειστό Γυμναστήριο της Νεάπολης κατακλύστηκε από κόσμο. Κυριολεκτικά έγινε το αδιαχώρητο και το γήπεδο φάνταζε πολύ μικρό για να χωρέσει τη δίψα των φίλων του μπάσκετ για τέτοιες διοργανώσεις.

Το «All Star Game Lesvos 2016» πραγματοποιήθηκε το Σάββατο και είχε κατά γενική ομολογία απόλυτη επιτυχία. Τόσο οργανωτικά, όσο και αγωνιστικά. Οι 24 επίλεκτοι αθλητές που έλαβαν μέρος στον αγώνα των ανδρών προσπάθησαν για το καλύτερο δυνατό, με νικήτρια την ομάδα των «έγχρωμων», που τέθηκε υπό τις οδηγίες των Στρατή Αλμπάνη και Θοδωρή Γιαννίκου, έναντι των «άσπρων», που είχαν στον πάγκο τους Γιώργο Μάγειρα και Γιάννη Χρυσουλάκη.

Νωρίτερα, οι Μικτές ομάδες της ΤΕ ΕΟΚ Λέσβου είχαν δώσει τη δική τους «παράσταση», κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα των φιλάθλων, ενώ παράλληλα οι διοργανωτές είχαν φροντίσει να διεξαχθούν ειδικοί διαγωνισμοί τριπόντων τόσο σε παίδες όσο και σε κορασίδες, που ξεσήκωσαν το κοινό και χάρισαν όμορφα δώρα στους νικητές.

Στο ημίχρονο του αγώνα των All Star ξεκίνησε ο διαγωνισμός τριπόντων των ανδρών, εκεί όπου μέσα από διαδοχικά «3pt battles» ξεχώρισαν οι «μπόμπερς» της Α’ Κατηγορίας, φτάνοντας μέχρι τον τελικό μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού στην εξέδρα.

Και μετά το τέλος του αγώνα, ακολούθησε ο εντυπωσιακός διαγωνισμός καρφωμάτων, που αποτέλεσε το… κερασάκι στην τούρτα, για μια διοργάνωση, η οποία «κέρδισε» το φίλαθλο κοινό της Λέσβου, τους συμμετέχοντας, αλλά και όσους υποστήριξαν την όλη εκδήλωση με οποιοδήποτε τρόπο.

Σταδιακά θα προστίθενται αναλυτικά άρθρα από ξεχωριστά κομμάτια της διοργάνωσης, ώστε να… καλυφθούν όλα όσα συνέβησαν στο Κλειστό της Νεάπολης και να «ντυθούν» φωτογραφικά από τα εκατοντάδες στιγμιότυπα που απαθανατίστηκαν! Σε λίγες ημέρες θα είναι έτοιμα και τα βίντεο, από τρεις διαφορετικές κάμερες, που έχουν «τραβήξει» κυριολεκτικά τα πάντα! Μείνετε συντονισμένοι…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey