All Star Game | Καρφώματα για όλα τα γούστα

09/03/2016 - 17:59 Τελευταία τροποποίηση στις 09/03/2016 - 16:46

Εντυπωσιακή μάχη έγινε και στο διαγωνισμό καρφωμάτων, εκεί όπου πέντε αθλητές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να ανταμείψουν το φίλαθλο κοινό, που έμεινε καθηλωμένο στις θέσεις του μέχρι και λίγο μετά τις 9 το βράδυ!

Την κριτική επιτροπή αποτέλεσαν οι χορηγοί της διοργάνωσης και συγκεκριμένα οι Μιχάλης Ρούσσος (ISS), Παναγιώτης Καρέκος (Ακαδημία Παλλεσβιακού), Κώστας Μαριόλας (Art Cine Café), Θέκλα Κουκουρουβλή (Pela Hotel) και Βασίλης Ανδριώτης (Αθλητικά είδη), οι οποίοι βαθμολόγησαν τις διπλές προσπάθειες των παικτών.

Κάθε παίκτης έκανε δύο καρφώματα και σε περίπτωση που κάποια εκ των προσπαθειών του δεν ήταν επιτυχημένη είχε δικαίωμα μιας επανάληψης. Οι κριτές βαθμολογούσαν από το 1 έως το 5 και η μάχη ήταν συγκλονιστική.

Ο Χατζηγιαννάκης (Αιολικός) στάθηκε άτυχος, αφού το δεύτερο κάρφωμα που επιχείρησε δεν βρήκε στόχο και έτσι έμεινε με μόλις 20 βαθμούς και συνεπώς εκτός τελικού. Ο Διόλατζης (Παλλεσβιακός) προσπάθησε αρκετά, χρησιμοποιώντας ως και την… ασίστ του Βέτσου, συμπαίκτη του στον «Παλλέ», αλλά με τους 38 βαθμούς που συγκέντρωσε έμεινε επίσης εκτός τελικής δυάδας.

Η μάχη κρίθηκε κυριολεκτικά στις λεπτομέρειες, με τον Γρηγόρη Ζεστό να… επιστρατεύει μέχρι και την κόρη του, που του έδωσε μια καταπληκτική ασίστ για να καρφώσει ο ίδιος στον αέρα, αλλά οι 45 βαθμοί της κριτικής επιτροπής στο σύνολο δεν ήταν αρκετοί για να του εξασφαλίσουν τη συμμετοχή στον τελικό.

Εκεί βρέθηκαν, ο Ζενελάϊ (Αρίων) που… ξάφνιασε ως και τους διοργανωτές, ζητώντας μια δεύτερη μπάλα, καρφώνοντας τες και τις δύο ταυτόχρονα (!), ξεσηκώνοντας το κοινό και φτάνοντας τους 46 βαθμούς. Αντίπαλός του ήταν ο νεαρός Τσαπώνης (Ολυμπιάς), που έκανε περιστροφή γύρω από τον εαυτό του, μαζεύοντας 49 βαθμούς!

Στη μεταξύ τους μονομαχία, αρχικά ισοβάθμησαν και χρειάστηκε ένα τρίτο κάρφωμα για να καθορίσει το νικητή, με τον 16χρονο αθλητή της Ολυμπιάδας Μήθυμνας να περνά την μπάλα κάτω από τα πόδια, καρφώνοντας εντυπωσιακά για τον τίτλο, κερδίζοντας τα εύσημα όλων των παικτών που βρίσκονταν στο γήπεδο, αλλά και τις επευφημίες των φιλάθλων!

Ο νικητής του διαγωνισμού καρφωμάτων έλαβε ως δώρο μια αθλητική φόρμα, προσφορά του καταστήματος αθλητικών ειδών, του Βασίλη Ανδριώτη στον Παπάδο Γέρας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey