Βρήκε στέγη ο ΣΕΔΚΑ Λέσβου

01/04/2016 - 13:42

Ένα πρόβλημα που ταλαιπωρούσε εδώ και αρκετούς μήνες τους Συνδέσμους Διαιτητών και Κριτών Καλαθοσφαίρισης Λέσβου βρήκε λύση τις προηγούμενες ημέρες, έπειτα από την ευαισθητοποίηση της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Συγκεκριμένα, μετά την εκδήλωση του ΣΕΔΚΑΛ για την κοπή της πίτας του όπου παραβρέθηκε και ο Αντιπεριφερειάρχης Στρατής Κύτελης, ξεκίνησε η διαδικασία εύρεσης ενός χώρος που θα μπορούσε να καλύψει τις ανάγκες των δύο Συνδέσμων, οι οποίοι αποτελούνται από 50 περίπου μέλη. Έπειτα και από επιστολή που εστάλη προς την Περιφερειάρχη Χριστιάννα Καλογήρου, τελικώς αποφασίστηκε να παραχωρηθεί το υπόγειο του οικήματος της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, που εφεξής θα στεγάζει τις ανάγκες διαιτητών και κριτών. Η αίθουσα είναι ευρύχωρη ενώ διαθέτει και βιντεοπροβολέα για τις επιμορφωτικές συναντήσεις των δύο Συνδέσμων.

Μάλιστα, η αμέσως επόμενη συνάντηση που είναι προγραμματισμένη για τις 6 Απριλίου, θα πραγματοποιηθεί στα νέα γραφεία πλέον. Σε ανακοίνωσή τους, οι Σύνδεσμοι Διαιτητών και Κριτών Καλαθοσφαίρισης Λέσβου ευχαριστούν την Περιφερειάρχη Χριστιάνα Καλογήρου, καθώς και τον Αντιπεριφεριάρχη Στρατή Κύτελη, οι οποίοι έδωσαν λύση στο πρόβλημα στέγασης των δύο Συνδέσμων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey