Σήμερα το 2ο Τουρνουά "Σοφία Δημολιάνη"

02/05/2016 - 11:14

Τουρνουά στη μνήμη της Σοφίας Δημολιάνη διοργανώνουν οι διοικήσεις των Θησέα Παναγιούδας και Ελπίδων Παναγιούδας, με την υποστήριξη του Ν.Π.Δ.Δ. Παιδείας Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Λέσβου.

Η Σοφία Δημολιάνη υπήρξε Γενική Γραμματέας στις ΕΛΠΙΔΕΣ ΠΑΝΑΓΙΟΥΔΑΣ, από την ίδρυση του συλλόγου (2009) και μέχρι τον πρόωρο θάνατο της, πριν δύο χρόνια. Υπήρξε πρωτοπόρος στην προσπάθεια για τη δημιουργία Κλειστού Γυμναστηρίου στο ήδη υπάρχον γήπεδο Μπάσκετ της Παναγιούδας. Ένα όνειρο που καλούνται όλοι στο σύλλογο να το υλοποιήσουν, ως συνεχιστές της μπασκετικής ιστορίας ενός χωριού με δύο ομάδες μπάσκετ, με μεγάλη προϊστορία, δεκάδες τίτλους και πολύ όρεξη για συνέχιση του «ταξιδιού».

Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί σήμερα (2/5) στο Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης με τη συμμετοχή επίσης των ομάδων Αρισβαίου Καλλονής, Αιολικού, Αιγέα Πλωμαρίου και Ολυμπιάδας Μήθυμνας.

Αναλυτικά, το αγωνιστικό πρόγραμμα:

16:30 Θησέας Παναγιούδας–Αρισβαίος Καλλονής (Ακαδημίες, γεν. 2003 και νεότεροι)

18:00 Αιολικός-Θησέας Παναγιούδας (Παιδικό)

19:30 Βραβεύσεις

19:45 Θησέας Παναγιούδας–Μικτή Αιγέα Πλωμαρίου/Ολυμπιάδας Μήθυμνας (Γυναικών)

Οι δύο πρώτοι αγώνες θα έχουν διάρκεια τέσσερα 8λεπτα, ενώ ο αγώνας των γυναικών θα διεξαχθεί κανονικά σε τέσσερα 10λεπτα.

Οι διοργανωτές θα πραγματοποιήσουν τιμητικές βραβεύσεις στους Παναγιώτη Τρύφωνα και Σταύρο Γριπιώτη, για τη χορηγική προσφορά τους στο σύλλογο, καθώς επίσης και στους αθλητές του συλλόγου Ανδρέα Εγγλέζου και Γρηγόρη Σακαλή.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey