Τίμησαν τη μνήμη της Σοφίας Δημολιάνη [pics]

03/05/2016 - 12:21 Τελευταία τροποποίηση στις 03/05/2016 - 13:08

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα το τουρνουά μπάσκετ, που διοργάνωσαν ο Θησέας και οι Ελπίδες Παναγιούδας, στη μνήμη της Σοφίας Δημολιάνη. με την υποστήριξη του Ν.Π.Δ.Δ. Παιδείας Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Λέσβου. Στο τουρνουά έλαβαν μέρος, πλην του οικοδεσπότη Θησέα, ο Αρισβαίος Καλλονής, ο Αιολικός, ο Αιγέας Πλωμαρίου και η Ολυμπιάδα Μήθυμνας.

Αρχικά, αγωνίστηκαν οι ακαδημίες των Θησέα και Αρισβαίου, με παιδιά που γεννήθηκαν τα έτη 2003 και νεότερα. Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα της Καλλονής με σκορ 13-32. Εν συνεχεία, έπαιξαν τα παιδικά τμήματα Αιολικού και Θησέα, με την ομάδα της Μυτιλήνης να επικρατεί της αντίστοιχης της Παναγιούδας με 43-34.

Οι διοργανωτές προχώρησαν σε τιμητικές βραβεύσεις στους Παναγιώτη Τρύφωνα και Σταύρο Γριπιώτη, για τη χορηγική προσφορά τους στο σύλλογο, καθώς επίσης και στους αθλητές του συλλόγου Ανδρέα Εγγλέζου και Γρηγόρη Σακαλή. Αμέσως μετά διεξήχθη ο αγώνας γυναικών ανάμεσα στον Θησέα και τη Μικτή Αιγέα Πλωμαρίου/Ολυμπιάδας Μήθυμνας, που βρήκε νικήτρια την ομάδα της Παναγιούδας με σκορ 49-36. Το τζάμπολ του συγκεκριμένου αγώνα πραγματοποίησε ο σύζυγος της Σοφίας Δημολιάνη, μέσα σε θερμά χειροκροτήματα από τους θεατές στις εξέδρες.

ΘΗΣΕΑΣ ΠΑΝΑΓΙΟΥΔΑΣ - ΜΙΚΤΗ ΑΙΓΕΑ/ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ 49-36

Δεκάλεπτα: 10-7, 21-16, 8-7, 10-6
Διαιτητές: Μαριγλή-Ροδίτης Κ.
ΘΗΣΕΑΣ (Καραμανώλης): Παυλή 8(1), Κωστακέλλη 8, Λάκκα 6, Δήμου 6, Φωτέλλη 4, Καρακλά 8, Βαγή 2, Κατσούρη Ι. 2, Ταμβακέλλη 3(1), Καθιώτου 2, Μανιάκη Κατσούρη Μ.
ΑΙΓΕΑΣ/ΟΛΥΜΠΙΑΣ (Καραγιάννης-Γαρμπιδάκης): Άλμπα 8, Ζαχαρίου Ν. 5(1), Ζαχαρίου Μ. 6, Χατζηαργυρίου 4, Τσιολακούδη 4, Αγιάσογλου 4, Γαϊτανή 5 

Η Σοφία Δημολιάνη υπήρξε Γενική Γραμματέας στις Ελπίδες Παναγιούδας, από την ίδρυση του συλλόγου (2009) και μέχρι τον πρόωρο θάνατο της, πριν δύο χρόνια. Υπήρξε πρωτοπόρος στην προσπάθεια για τη δημιουργία Κλειστού Γυμναστηρίου στο ήδη υπάρχον γήπεδο Μπάσκετ της Παναγιούδας. Ένα όνειρο που καλούνται όλοι στο σύλλογο να το υλοποιήσουν, ως συνεχιστές της μπασκετικής ιστορίας ενός χωριού με δύο ομάδες μπάσκετ, με μεγάλη προϊστορία, δεκάδες τίτλους και πολύ όρεξη για συνέχιση του «ταξιδιού».

Δείτε το φωτορεπορτάζ του "SL"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey