Ξεκινά η επισκευή του παρκέ στο Κλειστό Νεάπολης!

29/08/2016 - 14:26

Σε εργασίες επισκευής του παρκέ, στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νεάπολης, προχωρά ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού του Δήμου Λέσβου. Μια εξέλιξη ιδιαιτέρως θετική για τις ομάδες που χρησιμοποιούν την αθλητική αυτή εγκατάσταση, που είναι αλήθεια ότι τη χρειαζόταν εδώ και καιρό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του "SL", το συνεργείο που έχει αναλάβει τις επισκευές θα βρίσκεται την Παρασκευή στη Μυτιλήνη και από τη Δευτέρα θα πιάσει δουλειά στη σάλα του Κλειστού Νεάπολης. Συγκεκριμένα, θα ξηλωθούν τα δύο σημεία όπου υπάρχει σημαντική φθορά στην υπόβαση του δαπέδου και θα επισκευαστούν ώστε να εξασφαλίζονται τα ιδιαίτερα χαρακτηρίστηκα ελαστικότητας και αναπήδησης μπάλας. Ακολούθως, το παρκέ θα "ξυθεί" και στη συνέχεια θα γίνει η τελική του επίστρωση με ειδικό χρώμα.

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού του Δήμου Λέσβου, Μιχάλης Ταμβακέλλης, μιλώντας στο "SL" για το πότε περίπου θα ολοκληρωθούν οι εργασίες, επεσήμανε: "Με βάση το προβλεπόμενο χρονοδιάγραμμα, οι εργασίες θα διαρκέσουν το λιγότερο μία εβδομάδα. Το υλικό όμως με το χρώμα που θα επιστρωθεί, απαιτείται να παραμείνει τουλάχιστον τρεις εβδομάδες δίχως να χρησιμοποιηθεί. Κατά συνέπεια, το Κλειστό Νεάπολης θα παραδοθεί προς χρήση στις ομάδες, εφόσον όλα πάνε καλά, στα τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου."

Να σημειωθεί ότι αυτή είναι η πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια, που θα γίνουν αντίστοιχες εργασίες στο Κλειστό Νεάπολης. Και παρά τη μικρή καθυστέρηση, αφού ο προγραμματισμός που γινόταν αφορούσε ως περίοδο πραγματοποίησης των επισκευών τους καλοκαιρινούς μήνες, είναι δεδομένο πως η όποια "ταλαιπωρία" των ομάδων και η παράταση στην έναρξη της αγωνιστικής περιόδου, ειδικά στο μπάσκετ, θα αντιμετωπιστεί με κατανόηση.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey