Ξεκίνησαν οι εργασίες στο παρκέ του Κλειστού Νεάπολης

06/09/2016 - 11:45

Σε πλήρη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του "SL" από την περασμένη εβδομάδα, ξεκίνησαν χθες οι εργασίες ανακατασκευής του παρκέ στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νεάπολης.

Ο εργολάβος εγκαταστάθηκε δίχως καμία καθυστέρηση και το συνεργείο που ανέλαβε τις επισκευές, έπιασε αμέσως δουλειά. Αρχικά, το παρκέ θα "ξυθεί" και στη συνέχεια, θα αντικατασταθούν τα ξύλα που έχουν υποστεί ζημιά στο υπόστρωμα και ακολούθως θα επιστρωθεί ειδικό υλικό, που -σύμφωνα με πληροφορίες του "SL" αναμένεται να δώσει και ένα πιο ανοικτό χρώμα ως τελικό αποτέλεσμα στο παρκέ, σε σχέση με όσα είχαμε συνηθίσει παλαιότερα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα νέα είναι ευχάριστα σε ότι αφορά τις ομάδες, αφού οι πρώτες εκτιμήσεις για την παράδοση του χώρου προς χρήση φαίνεται να επιταχύνονται. Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι οι εργασίες θα συνεχιστούν με αμείωτο ρυθμό καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, ώστε να έχουν ολοκληρωθεί ως και το σαββατοκύριακο. Στη συνέχεια θα απαιτηθεί μία εβδομάδα συντήρησης, ώστε να "απορροφηθεί" το ειδικό χρώμα από το παρκέ και αν όλα πάνε με βάση τον προγραμματισμό, είναι πολύ πιθανό το Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης να ανοίξει τις πύλες του στις 19 Σεπτεμβρίου.

Αναμφίβολα, το έργο αναμένεται να δώσει "ανάσα" στους συλλόγους του μπάσκετ, του βόλεϊ και του χάντμπολ, που χρησιμοποιούν το Κλειστό Γυμναστήριο για τους αγώνες και τις προπονήσεις τους. Και αξίζουν συγχαρητήρια στον Πρόεδρο του Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού του Δήμου Λέσβου, Μιχάλη Ταμβακέλλη, που κατάφερε να εκταμιεύσει το απαιτούμενο κονδύλι, κάνοντας ουσιαστική παρέμβαση στο μοναδικό Κλειστό Γυμναστήριο της Λέσβου, μετά από πάρα πολλά χρόνια. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey