Αγιασμός για καλές διαιτησίες

09/09/2016 - 17:57

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (7/9), λίγες μέρες πριν ξεκινήσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις στις διοργανώσεις της ΤΕ ΕΟΚ Λέσβου, ο καθιερωμένος αγιασμός του ΣΕΔΚΑ Λέσβου, τον οποίο τέλεσε ο π. Στρατής Γιουσμάς, γνωστός για την αγάπη του στο μπάσκετ.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφειάρχης Θεόδωρος Βαλσαμίδης, ο Πρόεδρος της ΤΕ ΕΟΚ Λέσβου Δημήτρης Κουκουνιάς, αρκετοί παράγοντες ομάδων, ο νέος προπονητής του Αιολικού Στέφανος Μαρίνος, οι διαιτητές του συνδέσμου, οι κριτές, η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης και φίλοι του αθλήματος.

Προλογίζοντας, η Πρόεδρος του ΣΕΔΚΑΛ Ελένη Μαριγλή, αφού ευχήθηκε καλή διαιτητική χρονιά σε όλους και καλή επιτυχία στους εν δυνάμει διαιτητές που εξετάζονται το προσεχές σαββατοκύριακο, επεσήμανε: "Αγαπάμε το άθλημα και γι' αυτό ασχολούμαστε με αυτό, ο καθένας από το δικό του τομέα. Εμείς είμαστε σε μια δύσκολη θέση, δυστυχώς ακούμε κάποια παράπονα, πολλές φορές όχι και άδικα, είμαστε άνθρωποι, θα κάνουμε λάθη, αλλά αυτό που θέλω να πιστέψετε είναι ότι σε όλα αυτά δεν υπάρχει δόλος. Προσπαθούμε να βελτιωθούμε και να δείχνουμε στο γήπεδο αυτό που αξίζουμε."

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της ΤΕ ΕΟΚ Λέσβου Δημήτρης Κουκουνιάς θέλησε να ευχαριστήσει τις τοπικές αρχές για το ενδιαφέρον που δείχνουν ως προς το άθλημα, αναφερόμενος στις εργασίες που γίνονται αυτές τις μέρες στο Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης και όχι μόνο, ενώ ευχήθηκε στους διαιτητές να είναι τα σφυρίγματά τους ακόμα καλύτερα τη νέα χρονιά.

Προ το τέλος της όλης εκδήλωσης, η Πρόεδρος του ΣΕΔΚΑΛ Ελένη Μαριγλή παρουσίασε τη νέα εμφάνιση των διαιτητών, ευχαριστώντας για τη χορηγία το "Monkey Espresso Bar".

Φωτογραφίες | ΣΕΔΚΑ Λέσβου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey