Ζητάει τελικό στην Παναγιούδα ο Θησέας

09/03/2017 - 16:48 Τελευταία τροποποίηση στις 09/03/2017 - 17:00

Ο Θησέας Παναγιούδας απέστειλε επιστολή προς την επιτροπή πρωταθλημάτων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, κοινοποιώντας την επίσης στον Γενικό Γραμματέα κ. Τσαγκρώνη, στην ΤΕ ΕΟΚ Λέσβου, αλλά και στα ΜΜΕ, σε μια προσπάθεια να γνωστοποιήσει την "αδικία", όπως χαρακτηρίζει, με τον ορισμό του Κλειστού Νεάπολης ως έδρα του τελικού πρωταθλήματος κορασίδων, την Κυριακή (12/3).

Οι άνθρωποι του Θησέα ισχυρίζονται πως θα έπρεπε ο τελικός να διεξαχθεί στο Γήπεδο Παναγιούδας, αφού πρόκειται για το γήπεδο της ομάδας που τερμάτισε στην 1η θέση, τονίζοντας πως κάτι αντίστοιχο έγινε και στα πρωταθλήματα παίδων, εφήβων, νεανίδων. Το Κλειστό Νεάπολης χρησιμοποιείται ως έδρα από τον Αίολο Μυτιλήνης, που είναι ο έτερος φιναλίστ του τελικού.

Αναλυτικά: "Με την λήξη της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος Κορασίδων 2016-17 της Τ.Ε. ΕΟΚ ΛΕΣΒΟΥ, την πρώτη θέση κατέλαβε η ομάδα του ΘΗΣΕΑ Παναγιούδας και την δεύτερη ο ΑΙΟΛΟΣ Μυτιλήνης.

Σύμφωνα με την προκήρυξη , (άρθρο 3/ΤΕ ΕΟΚ ΛΕΣΒΟΥ/Α.Π. 128/1-9-16), για την ανάδειξη του πρωταθλητή θα διεξαχθεί τελικός μεταξύ των δύο πρώτων ομάδων.  Η ΤΕ ΕΟΚ Λέσβου με έγγραφό της ,μας γνωστοποίησε ότι έδρα του τελικού ,θα είναι το κλειστό της Νεάπολης, δηλαδή η έδρα της ομάδος που κατέλαβε την δεύτερη θέση (ΑΙΟΛΟΣ).

Να σημειώσουμε ότι στους υπόλοιπους τελικούς,(ΠΑΙΔΩΝ-ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ) περιόδου 2016-17, έδρα ορίστηκε , η έδρα της ομάδος που κατέλαβε την ΠΡΩΤΗ θέση, στην κανονική περίοδο(όπως είναι και το φυσιολογικό). Σε συνάντηση, που μας ζητήθηκε από την ΤΕ ΕΟΚ ΛΕΣΒΟΥ, (παρόντες οι κύριοι ΚΟΥΚΟΥΝΙΑΣ, ΚΑΡΕΚΟΣ, ΓΙΑΝΝΑΚΕΛΛΗΣ, ΚΑΡΑΒΑΤΑΚΗΣ) την Τρίτη 7-3-17, στα γραφεία της επιτροπής, η αντιπρόσωπος μας, ζήτησε ο τελικός, να διεξαχθεί στην έδρα του ΘΗΣΕΑ, ενώ εναλλακτικά πρότεινε να διεξαχθεί σε ουδέτερη έδρα (π.χ. ΠΛΩΜΑΡΙ) ή να διεξαχθεί κλήρωση έδρας, επιδεικνύοντας πνεύμα συναίνεσης και βοήθειας προς την επιτροπή. Το σωματείο του ΑΙΟΛΟΥ δεν παραβρέθηκε με εκπρόσωπο του.

Τελικά την Τετάρτη 8/3/17 λάβαμε έγγραφο από την ΤΕ ΕΟΚ , που όρισε σαν έδρα το κλειστό της Νεάπολης,-την Κυριακή 12/3/17 και ωρα 13:00-γήπεδο που χρησιμοποίησε σαν έδρα του η ομάδα του Αιόλου στην κανονική περίοδο. Ζητάμε την παρέμβαση σας, για αποκατάσταση της αδικίας, αφού την τελική απόφαση θα την πάρετε εσείς. Να τονίσουμε ότι η παρούσα καταγγελία, δεν στρέφεται κατά του σωματείου του ΑΙΟΛΟΥ , με το οποίο δεν έχουμε καμία άλλη αντιπαράθεση, παρά μέσα στις 4 γραμμές του γηπέδου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey