Κοπή πίτας από τους Διαιτητές της Λέσβου

16/02/2016 - 15:34 Τελευταία τροποποίηση στις 16/02/2016 - 16:27

Την παραδοσιακή εκδήλωση με την κοπή της πίτας για το 2016 πραγματοποίησε ο Σύνδεσμος Διαιτητών Λέσβου, παρουσία μελών αλλά και προσκεκλημένων στα γραφεία του.

Την εκδήλωση τίμησε ο Δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός, ο τέως πρόεδρος τον διαιτητών και αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΛ Γιάννης Αμπουλός, καθώς και Αντιδήμαρχος Νίκος Καρασάββας. Παρόντες και εκπρόσωποι των δικαστικών, στρατιωτικών και αστυνομικών αρχών του τόπου, ενώ εκ μέρους της ΕΠΣ Λέσβου παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της Σταύρος Ψαρρόπουλος, ο Α' Αντιπρόεδρος Κυριάκος Πετρέλλης, καθώς και Παναγιώτης Βάλεσης, Δημήτρης Ντουνιάς, Άρης Χατζηκομνηνός.

Στη διάρκεια της βραδιάς απονεμήθηκαν τα πτυχία της σχολής στους νέους διαιτητές. Στο "νέο αίμα" του Συνδέσμου στάθηκε στην ομιλία του και ο Εκπαιδευτής Διαιτησίας Γιώργος Κουκούλας, επισημαίνοντας πως πιστεύει πολύ στη νέα φουρνιά των διαιτητών. Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου, Θεόδωρος Στεργίου δήλωσε από την πλευρά του απόλυτα αισιόδοξος ότι η λεσβιακή διαιτησία μπορεί να έχει οφέλη στο εγγύς μέλλον και στις αξιολογήσεις των εθνικών κατηγοριών, ενώ ο Πρόεδρος της ΕΠΣΛ Σταύρος Ψαρρόπουλος αναφέρθηκε στην αγαστή συνεργασία που έχουν οι δύο φορείς του ποδοσφαίρου, χαρακτηρίζοντας ως κορυφαίο στην Ελλάδα τον Γιώργο Κουκούλα στην εκπαίδευση των διαιτητών! Παράλληλα, συνεχάρη τον Δήμαρχο για τις εργασίες ανακατασκευής του Γηπέδου Λουτρών, που θα εγκαινιαστεί σε λίγες ημέρες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey