Τιμούν για τρίτη χρονιά τη μνήμη του Στρατή Αλεξίδη

07/07/2016 - 13:08

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ο κωπηλατικός όμιλος Ν.Α.Π.Σ.Π. Μυτιλήνης «ΑΙΟΛΟΣ» προγραμματίζει τη διοργάνωση Διασυλλογικών Αγώνων Κωπηλασίας, με την επωνυμία "3α ΑΛΕΞΙΔΕΙΑ 2016", τιμώντας τη μνήμη του πρωταθλητή μας και πρώην μέλους της εθνικής ομάδας στην κωπηλασία, Στρατή Αλεξίδη, ο οποίος έφυγε τόσο πρόωρα και άδικα από τη ζωή τον Ιούλιο του 2013.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου, στη Σκάλα Παμφίλων και σε αυτούς αναμένεται να συμμετάσχουν, όπως κάθε χρόνο, αθλητές και αθλήτριες συλλόγων από όλη την Ελλάδα, καθώς και καταξιωμένοι Έλληνες πρωταθλητές και πρωταθλήτριες, φίλοι του Στρατή από τους κοινούς τους αγώνες με την εθνική ομάδα.

Σε ανακοίνωσή του ο σύλλογος καλεί όλους τους φίλους του Αίολου αλλά και του Στρατή Αλεξίδη να παραβρεθούν την Κυριακή 10 Ιουλίου, από τις 8 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, στη Σκάλα Παμφίλων για να συμμετάσχουν ή να παρακολουθήσουν απλά τη διεξαγωγή των αγώνων. Εκεί, αναμένεται να παραβρεθούν και εκπρόσωποι της ΕΚΟΦΝΣ, καθώς και των αρχών του τόπου, τιμώντας τόσο τον αδικοχαμένο Στρατή, όσο και το έργο του συλλόγο, που τελείται εδώ και 20 χρόνια.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey