Εντυπωσίασε η Λεβεντέλλη στον Σχινιά!

10/04/2019 - 11:21

Εξαιρετικά τα πήγε η Ελένη - Μαρία Λεβεντέλλη στο 2ο Αγώνα Αξιολόγησης για τη στελέχωση της Εθνικής Ελλάδας που διοργανώθηκε από την Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων (ΕΚΟΦΝΣ).

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο Σχινιά το σαββατοκύριακο (6-7/4),στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο, με τη συμμετοχή συνολικά 170 αθλητών και αθλητριών, όλων των κατηγοριών, από όλη την Ελλάδα.

Η πρωταθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης έλαβε μέρος στην κατηγορία των κορασίδων. Τόσο στον προκριματικό, όσο και στον επαναληπτικό του Σαββάτου, καθώς επίσης και στην κούρσα της Κυριακής, κατάφερε να κερδίσει και μάλιστα με διαφορά τις συναθλήτριές της.

Ήταν τέτοια η επίδοσή της μάλιστα στον τελικό των κορασίδων, που η επίδοση της Λεβεντέλλη συναγωνιζόταν εκείνες των νεανίδων, έχοντας τη 2η θέση στη συνολική κατάταξη.

Σημειώνεται ότι η Λεβεντέλλη συγκαταλέγεται στις 12 καλύτερες κορασίδες Πανελληνίως, γεννημένες το 2003 και 2004. Μεγάλος φετινός στόχος, πέρα από τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα που θα λάβει μέρος, είναι το Βαλκανικό Πρωτάθλημα της ηλικιακής της κατηγορίας, ενώ εφόσον συνεχίσει να κλέβει τις εντυπώσεις δεν αποκλείεται να στελεχώσει την Εθνική Ελλάδας και σε κάποια από τις άλλες μεγάλες διοργανώσεις του καλοκαιριού. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey