Μυοσκελετικός έλεγχος σε νεαρούς ποδοσφαιριστές της Χίου

03/10/2022 - 11:24 Τελευταία τροποποίηση στις 03/10/2022 - 11:31

Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα Φυσικοθεραπείας και την Ημέρα Μυοσκελετικής Υγείας το Περιφερειακό τμήμα Λέσβου, Χίου, Σάμου του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών Ν.Π.Δ.Δ , μετά τη Λήμνο και τη Λέσβο, πραγματοποίησε χθες σε συνεργασία με την Υγειονομική Επιτροπή της ΕΠΣ XIOY, έλεγχο για παραμορφώσεις σπονδυλικής στήλης σε νεαρούς ποδοσφαιριστές στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου της Δημαρχίας Χίου.

Στον έλεγχο ήταν παρόντες αρκετοί ορθοπεδικοί ιατροί και φυσικοθεραπευτές οι οποίοι παρείχαν πλήρη υποστήριξη και βοήθεια. Εξετάστηκε μεγάλος αριθμός νεαρών ποδοσφαιριστών και έγιναν πελματογραφήματα. Μεταξύ άλλων το παρών έδωσε και ο πρόεδρος της Υγειονομικής Επιτροπής της ΕΠΣ Λέσβου και πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλημάτων Σταθάκης Λάμπρος.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ακόμη και ο Δήμαρχος Χίου κ. Κάρματζης Σταμάτης ο οποίος δεσμεύτηκε μετά από αίτηση του Περιφερειακού τμήματος Λέσβου Χίου Σάμου του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών να βοηθήσει ο Δήμος, έτσι ώστε να γίνει εξέταση για τις παραμορφώσεις της Σπονδυλικής Στήλης εκτός από τα αθλητικά σωματεία και σε μαθητές σε σχολεία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey