"Πράσινο φως" Πέτσα για το Κλειστό Γυμναστήριο Καλλονής

14/10/2022 - 12:02

Τον Δήμο Δυτικής Λέσβου επισκέφθηκε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας χθες Πέμπτη 13/10, με αφορμή την παραλαβή ηλεκτρικών οχημάτων για τον μηχανοκίνητο στόλο του Δήμου, ο οποίος είναι ο πρώτος σε όλη τη χώρα που κατάφερε να παραλάβει τέτοια οχήματα.

«Το αποτύπωμα του Δήμου Δυτικής Λέσβου σε αυτά τα τρία χρόνια λειτουργίας του είναι τέτοιο που αποτελεί παράδειγμα δουλειάς και συνεργασίας μαζί μας για όλους τους Δήμους της χώρας», δήλωσε ο Υπουργός στο περιθώριο της επίσκεψής του στην Καλλονή και μετά από πολύωρη σύσκεψη με τους Αντιδημάρχους και τα στελέχη του Αναπτυξιακού Οργανισμού του Δήμου «ΑΡΜΟΣ» για μία σειρά από θέματα που ήδη υπάρχει συνεργασία, για προβλήματα που παρατηρούνται, αλλά και για νέους στόχους.

Εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την απορρόφηση εκ μέρους του Δήμου κονδυλίων ύψους 7,5 εκ. ευρώ μόνον από το πρόγραμμα «Αντ. Τρίτσης» για μεγάλα έργα αγροτικής οδοποιίας αλλά και για την αντικατάσταση του μηχανοκίνητου στόλου (Πρόγραμμα «Φιλόδημος»), ο Υπουργός χαρακτήρισε πλέον «ώριμο έργο» και εκείνο του σύγχρονου Κλειστού Γυμναστηρίου της Καλλονής που μπορεί να χρηματοδοτηθεί από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, τονίζοντας με νόημα πως ο Δήμαρχος και ο Δήμος με τις υπηρεσίες του και τον Αναπτυξιακό του Οργανισμό «έχει αποδείξει ότι μπορεί να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τα χρηματοδοτικά εργαλεία». Ας σημειωθεί ότι η μελέτη του έργου έχει ολοκληρωθεί και είναι προς έγκριση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey