Στα σκαριά γήπεδο τένις στην Άργενο

15/02/2024 - 11:07

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης, παρέδωσε το πρωί της Τετάρτης 14/2 στον Πρόεδρο της Κοινότητας Αργένου Βασίλη Τερζή, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Λέσβου Κώστα Αρώνη, την μελέτη για την εγκατάσταση συνθετικού τάπητα αντισφαίρισης σε χώρο αναψυχής και αθλητισμού της περιοχής, συνολικού προϋπολογισμού 285.563 ευρώ.

« Στόχος της Περιφερειακής μας Αρχής είναι η αποκέντρωση και η ανάπτυξη των Κοινοτήτων, δίνοντας ζωή και κίνητρα στους κατοίκους αυτών. Η Άργενος είναι μια περιοχή που βρίσκεται σε ιδανικό σημείο για αθλητικό τουρισμό και όχι μόνο και με την κατασκευή της αθλητικής εγκατάστασης που θα προγραμματίσουμε μπορεί να αναπτυχθεί ακόμη περισσότερο και να γίνει πόλος έλξης».

Ο Πρόεδρος της Αργένου δήλωσε:

« Θα ήθελα τόσο εγώ προσωπικά όσο και οι συγχωριανοί μου να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς τον Περιφερειάρχη για το έργο αυτό που δρομολογείται. Είναι ένα έργο που θα μας δώσει την δυνατότητα να προσελκύσουμε επισκέπτες και οικογένειες με παιδιά από όλη την Λέσβο αλλά και τουρίστες τους καλοκαιρινούς μήνες από τα τουριστικά θέρετρα της Δυτικής Λέσβου. Τέτοια έργα έχει ανάγκη ο τόπος μας και χαιρόμαστε που στο τιμόνι της Περιφέρειας μας βρίσκεται ο κ. Μουτζούρης ο οποίος το έχει αντιληφθεί».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey