Πολύ κακό για το... τίποτα με ΟΠΑΠ!

28/02/2012 - 17:45 Τελευταία τροποποίηση στις 28/02/2012 - 19:20

Σταγόνα στον ωκεανό, σχεδόν από όλες τις ομάδες, χαρακτηρίζεται το ποσό που αναμένεται να εισπράξουν από τον ΟΠΑΠ μετά την επίτευξη συμφωνίας του Οργανισμού με την Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β' και Γ' Εθνικής.

Από την περασμένη εβδομάδα είχε αναπτυχθεί έντονη φημολογία πως οι δύο πλευρές κατέληξαν στο πλαίσιο συνεργασίας τους, αφού ξεπεράστηκε ακόμα και το τελευταίο εμπόδιο που είχε προκύψει, οι υπογραφές των σωματείων για τις ρήτρες βίας που έθετε ως βασική προτεραιότητα ο ΟΠΑΠ ώστε να εκταμιεύσει τα χρήματα.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο υπήρξε επαφή του Προέδρου της ΕΕΠ Β' - Γ' Εθνικής Σπύρου Καλογιάννη με τους προέδρους των ΠΑΕ και ΤΑΠ στις δύο κατηγορίες, οι οποίοι εξουσιοδότησαν τον ισχυρό άνδρα της Λίγκας να προχωρήσει σε υπογραφές και μάλιστα άμεσα.

Οι πληροφορίες λένε πως η συνάντηση ΟΠΑΠ και Καλογιάννη θα γίνει το αργότερο μέχρι αύριο Τετάρτη (29/2) και μόλις οριστικοποιηθεί η συμφωνία και πέσουν οι υπογραφές, ο Οργανισμός θα προχωρήσει σε άμεση εκταμίευση των χρημάτων προς τις ομάδες. Το συνολικό ποσό της χορηγίας του ΟΠΑΠ προς την ΕΕΠ Β' - Γ' Εθνικής θα αγγίξει τα 2,5εκ. ευρώ, εκ των οποίων κάθε ομάδα της Football League θα εισπράξει 100.000€, ενώ τα 23 σωματεία της Football League 2 θα μοιραστούν από περίπου 30.000€.

Φυσικά, τα χρήματα αυτά δεν μπορούν να καλύψουν ούτε στο ελάχιστο τις υποχρεώσεις των ομάδων, ειδικά στη Β' Εθνική όπου τα μπάτζετ προϋπολογίστηκαν το καλοκαίρι βάσει μιας χορηγίας από τον ΟΠΑΠ της τάξεως των 600.000€ για κάθε ΠΑΕ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey