Μετακομίζει στην Αθήνα ο Διαγόρας

05/04/2012 - 12:51

Πιο ορατό από ποτέ μοιάζει το ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Αθήνα ο Διαγόρας για να δώσει όλα τα εξ αναβολής παιχνίδια του και να αποφύγει τα έξοδα από τις μετακινήσεις, αν και εφόσον οι ''κυανέρυθροι'' επιστρέψουν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους.

Το σενάριο αυτό είναι το πλέον πιθανότερο, αφού πλέον συζητείται πιο έντονα από ποτέ τόσο στη Ρόδο, όσο και στα γραφεία της διοργανώτριας.

Οι παράγοντες του Διαγόρα σκέφτηκαν αυτή τη λύση, σε μια προσπάθεια να γλιτώσουν τα έξοδα μετακινήσεων αλλά και να μειώσουν αυτά που σχετίζονται με το εξοδολόγιο της διαιτησίας. Μάλιστα, έχει εκασφαλιστεί ότι πηγαίνοντας στην Αθήνα, η αποστολή θα διαμένει δωρεάν σε γνωστό ξενοδοχείο του κεντρικού χορηγού Μήτση, ενώ και τα έξοδα διαιτησίας θα είναι πολύ πιο χαμηλά, από την στιγμή που η «τριάδα» δε θα χρειάζεται να μετακινείται από και προς τη Ρόδο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι για το συγκεκριμένο θέμα έγινε ήδη μια πρώτη κουβέντα με τον πρόεδρο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β' - Γ' Εθνικής Σπύρο Καλογιάννη, ο οποίος μάλιστα βλέπει με καλό μάτι αυτή την προοπτική.

Στο μεταξύ, το θέμα του Διαγόρα και της δικαίωσης του στα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε κατά του ΙΚΑ, αναμένεται να απασχολήσει έντονα το διοικητικό συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης των μελών του. Είναι κάτι το οποίο όπως όλα δείχνουν θα συζητηθεί διεξοδικά.

Αν πάντως η Ένωση ανάψει και επίσημα το «πράσινο φως» για να επιστρέψει η ομάδα του "σμαραγδένιου" νησιού στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, τότε θεωρείται δεδομένο πως ο Διαγόρας θα ζητήσει από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού να επανεξετάσει νωρίτερα από τις 24 Απριλίου το θέμα που σχετίζεται με την εγγυητική του επιστολή.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey