Κεκλεισμένων το ΑΕ Λάρισα-ΑΕΛΚ

20/04/2012 - 15:12

Δύο μήνες απαγόρευση εισόδου στον Πηλαδάκη για όσα συνέβησαν στο ματς με τον Πανσερραϊκό και μια αγωνιστική χωρίς θεατές για την ομάδα ήταν η απόφαση της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Football League.

Με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών τιμωρήθηκε η ΑΕΛ για όσα έγιναν στην αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό στις 14/3, ενώ ο Κώστας Πηλαδάκης δε θα έχει δικαίωμα εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δύο μήνες. Παράλληλα η ΠΑΕ θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμα ύψους 12.000 ευρώ για όλες τις πειθαρχικές παραβάσεις που είχαν σημειώσει οι διαιτητές της αναμέτρησης και ο παρατηρητής.

Το πρώτο εντός έδρας ματς της ΑΕΛ είναι με την ΑΕΛ Καλλονής και πιθανότατα θα εκτίσει σε αυτό την τιμωρία της, εφόσον δε γίνει έφεση, αφού η τιμωρία της δεν είναι τόσο βαριά όσο θα περίμεναν ακόμη και στη διοίκηση της ΑΕΛ. Αλλωστε τα δύο εντός έδρας ματς που ακολουθούν μετά από αυτό με την ομάδα της Καλλονής, είναι με τον Πανθρακικό και την Καλλιθέα και σίγουρα εκεί χρειάζεται περισσότερο τη συμπαράσταση του κόσμου της η ομάδα της Λάρισας.

Παράλληλα υπήρξε τιμωρία με πρόστιμο για τα ματς με τον Φωκικό (1.500 ευρώ) και τον Πιερικό (1.500 ευρώ).

Αναλυτικά οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής για την αναμέτρηση ΑΕΛ - Πανσερραϊκός:

"Επέβαλε στην ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ τις πειθαρχικές ποινές α. του χρηματικού των τριών χιλιάδων(3.000) ευρώ, για ρίψεις αντικειμένων β. του χρηματικού προστίμου των έξι χιλιάδων (6.000) ευρώ για τα μεμονωμένα επεισόδια εντός του αγωνιστικού χώρου , γ. τη διεξαγωγή ενός (1)αγώνα κεκλεισμένων των θυρών – χωρίς θεατές για τα μεμονωμένα επεισόδια εντός του αγωνιστικού χώρου και δ. του χρηματικού προστίμου των έξι χιλιάδων (6.000) ευρώ για τη συμπεριφορά του προέδρου της Κ. ΠΗΛΑΔΑΚΗ. Ήτοι συνολική χρηματική ποινή εννέα χιλιάδων (9.000) ευρώ. Επέβαλε στον Κ. ΠΗΛΑΔΑΚΗ, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 4/2011 απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων, τις πειθαρχικές ποινές α.της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους επί δυο (2) μήνες και β. του χρηματικού προστίμου των έξι χιλιάδων (6.000) ευρώ(αγώνας της 14-3-2012 με ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ)."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey