Συνάντηση αρχηγών με Καλογιάννη

20/05/2012 - 11:08

Έπειτα από πρωτοβουλία του Προέδρου της διοργανώτριας αρχής, Σπύρου Καλογιάννη και με την παρουσία του προέδρου του ΠΣΑΠ, Στέλιου Γιαννακόπουλου πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τους αρχηγούς των ομάδων της Football League.

Στη συνάντηση αυτή συζητήθηκαν ενόψει των τελευταίων αγωνιστικών, θέματα βίας και αγωνιστικής συμπεριφοράς. Εξάλλου, ο Καλογιάννης δε θέλει τώρα –στο φινάλε του πρωταθλήματος– να χαλάσει η γενικά καλή εικόνα που υπήρχε σε όλη τη διάρκεια. Ζήτησε, λοιπόν, διαφάνεια και η ολοκλήρωση της σεζόν να μην έχει παρατράγουδα, καθώς σε διαφορετική περίπτωση κινδυνεύει η χορηγία από τον ΟΠΑΠ.

Σε ό,τι αφορά στις πληρωμές των ποδοσφαιριστών, επαναλήφθηκε η διάθεση της διοργανώτριας οι μισθοί να καταβάλλονται από την ίδια, καθώς προηγουμένως θα έχουν παρακρατηθεί χρήματα από τις χορηγίες που προβλέπεται να εισπράξουν οι ομάδες.

Off the record, υπήρξε και ερώτηση σχετικά με τον αριθμό των ομάδων που υποβιβάζονται και... ανεπίσημα μεταφέρθηκε ότι τον Διαγόρα και τον Εθνικό Αστέρα θα ακολουθήσει άλλη μία ΠΑΕ.

Από πλευράς ΑΕΛΚ, στη συνάντηση έδωσε το παρόν ο Σταύρος Τζιωρτζιόπουλος.

(Πηγή: OnSports)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey