Βαραίνουν 1,1εκ. ευρώ χρέη τον Εθνικό Αστέρα

28/05/2012 - 17:29 Τελευταία τροποποίηση στις 28/05/2012 - 17:40

Άδοξα τέλειωσε η χρονιά στον Εθνικό Αστέρα, μετά και την αρνητική απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, που υποβίβασε και τυπικά την ομάδα της Καισαριανής στη Football League 2.

O Πρόεδρος Βασίλης Αδαμάκης δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει στα χρέη ύψους 1,1 εκ. ευρώ, που βαραίνουν το σύλλογο και μοιραία η χρονιά πήγε στράφι. Στον Εθνικό Αστέρα οι προπονήσεις συνεχίστηκαν το τελευταίο διάστημα μόνο την παρουσία των ποδοσφαιριστών, που ανήκαν στο δυναμικό της Κ20, αφού οι υπόλοιποι παίκτες αποχώρησαν εδώ και εβδομάδες.

θεωρητικά, η ομάδα θα προσπαθήσει να δηλώσει συμμετοχή στη Football League 2, όμως κανείς ακόμα δε γνωρίζει αν τα χρέη θα επιτρέψουν στους «ερυθρόλευκους» να συμμετάσχουν στη Γ' Εθνική. Αφού σε μια τέτοια περίπτωση, οι ποδοσφαιριστές θα διεκδικήσουν τα οφειλόμενα τους μέσω προσφυγών.

Έτσι, δε θεωρείται απίθανό η ομάδα της Καισαριανής να ακολουθήσει το δρόμο που σκέφτονται να πάρουν τόσο ο Αγροτικός Αστέρας, όσο και ο Διαγόρας. Να παίξουν δηλαδή οικιοθελώς στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey