Απειλεί με αγωγή 9 εκ. ευρώ ο Κούγιας!

23/08/2012 - 18:39 Τελευταία τροποποίηση στις 23/08/2012 - 19:24

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αλέξη Κούγια είχε η ραδιοφωνική εκπομπή "Έφεση στο ΣΚΑΙ", με τον... έκπτωτο πρόεδρο της Παναχαϊκής να τα βάζει με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και την ΕΕΑ για το θέμα των αδειοδοτήσεων.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

"Με τιμώρησαν για να με αποδυναμώσουν ως τον βασικό μάρτυρα του σκανδάλου των στημένων αγώνων. Θα συνεχίσω να μιλάω -και μάλισια πιο ελεύθερα- ως νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Παναχαϊκής.

Ο διαιτητής Αμπάρκιολης, που προκάλεσε την ποινή μου, ερευνάται από το ΣΔΟΕ για ποσά που βρέθηκαν στους τραπεζικούς του λογαριασμούς και δεν μπορούν να δικαιολογηθούν.

Ο Μποροβήλος εκλέγεται αναπληρωτής πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας ενώ είναι υπόδικος για τα σικέ ματς. Αυτός, ο Προύντζος και ο Σταθόπουλος φρόντισαν ώστε να απαλλαγεί των κατηγοριών ο Αστέρας Τρίπολης και να μείνει πέρυσι στη Σούπερ Λίγκα αντί του Ηρακλή.

Αν αγωνιστεί ομάδα στο πρωτάθλημα χωρίς πιστοποιητικό από την ΕΕΑ θα ζητήσουμε με αγωγή 9 εκ. ευρώ από την ΕΠΟ. Την Ομοσπονδία την διοικούν τέσσερις άνθρωποι. Θα αποκαλύψω τα ονόματα τους εκεί που πρέπει".

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey