Με 21 ομάδες φέτος και 4 εισιτήρια ανόδου!

28/08/2012 - 17:41 Τελευταία τροποποίηση στις 28/08/2012 - 17:50

Το προσεχές πρωτάθλημα της Football League θα διεξαχθεί τελικά με τη συμμετοχή 21 ομάδων, αφού στο σημερινό ΔΣ της Super League άνοιξε ο δρόμος για την επιστροφή του Ολυμπιακού Βόλου, της Καβάλας και του Ηρακλή.

Οι πιέσεις από κάθε κατεύθυνση έφεραν αποτέλεσμα και πριν από λίγη ώρα η Super League αποφάσισε την αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος, ώστε τη σεζόν 2013-14 η άλλοτε Α' Εθνική να διεξαχθεί με 18 ομάδες, καθώς θα προβιβαστούν φέτος 4 από τη Football League.

Στη συνεδράση αποφασίστηκε ότι αν δεσμευτεί και γραπτώς ο Υφυπουργός, Γιάννης Ιωαννίδης για την επιπλέον οικονομική επιχορήγηση μέσω του ΟΠΑΠ, τότε η Super League θα αλλάξει το καταστατικό της για την αύξηση των ομάδων σε 18, με την άνοδο τεσσάρων ΠΑΕ από τη Football League και τον υποβιβασμό δύο από τη Super League.

Ο Ιωαννίδης έστειλε εγγράφως τις διαβεβαιώσεις του και μόλις επιστρέψει από το Άγιο Όρος, θα συναντηθεί με τις διοργανώτριες αρχές και την ΕΠΟ.

Όλα, λοιπόν, δείχνουν ότι οι Ολυμπιακός Βόλου, Καβάλα, Ηρακλής επιστρέφουν στη Football League, που θα διεξαχθεί φέτος με 21 ομάδες και φυσικά, χωρίς play off ανόδου, αφού θα δοθούν τέσσερα απ' ευθείας εισιτήρια για τη Super League!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey