Από κοινού συνάντηση για την αναδιάρθρωση

30/08/2012 - 16:45

To Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β' - Γ' Εθνικής, μετά τη σημερινή του συνεδρίαση, ανακοίνωσε πως για το θέμα της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών τη φετινή αγωνιστική περίοδο, απαιτείται συνάντηση μεταξύ της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, της Super League και της Football League.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η Super League έχει πάρει προφορικά το "ok" του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη και απομένουν τα τυπικά για την επικύρωση της απόφασης και τη συμμετοχή του Ολυμπιακού Βόλου, της Καβάλας και του Ηρακλή στo πρωτάθλημα της Football League.

Αναλυτικά: «Το Δ.Σ. της Football League κατά τη σημερινή του συνεδρίαση αποφάσισε όπως: Το θέμα της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών, λόγω και των παράπλευρων προβλημάτων που δημιουργούνται, πρέπει να απασχολήσει όλους τους φορείς του ποδοσφαίρου, οι οποίοι άμεσα απαιτείται από κοινού να λάβουν απόφαση.

Για το λόγο αυτό προτείνεται κοινή συνάντηση ΕΠΟ, SUPER LEAGUE και FOOTBALL LEAGUE στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, έως την Τρίτη 4/9/2012, προκειμένου να αντιμετωπισθούν νομικά, θεσμικά και οικονομικά θέματα που δημιουργούνται από την αναδιάρθρωση των κατηγοριών. Η πρόταση αυτή θα υποβληθεί αρμοδίως στην Πολιτεία».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey