Νομικό ζήτημα η συμμετοχή των τριών

07/09/2012 - 12:49

Η Football League ζητάει νομική κάλυψη από την ΕΠΟ και την Πολιτεία, προτού δεχτεί Ολυμπιακό Βόλου, Καβάλα, Ηρακλή στο φετινό πρωτάθλημα.

Στη συνάντηση των εκπροσώπων της Football League με τη Superleague και την ΕΠΟ, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (5/9) στα γραφεία της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, η Football League κατέστησε σαφές ότι δέχεται να παίξουν οι τρεις ομάδες στο πρωτάθλημα που ξεκινά σε λίγο καιρό, αρκεί η ΕΠΟ και η Πολιτεία να την καλύψουν νομικά. Εκεί φαίνεται να είναι η πηγή του... προβλήματος και αυτό που μένει να ξεκαθαριστεί είναι αν η νομική αυτή κάλυψη αποτελέσει αξεπέραστο εμπόδιο ή όχι.

Μάλιστα, η Super League και η Football League με επιστολή τους στην ΕΠΟ λίγο αργότερα ζητούν από την ίδια να συνδράμει, ώστε να δοθεί νομική κάλυψη.

Ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, Γιάννης Μώραλης, εξερχόμενος από την συνάντηση, δήλωσε: «Συζητήσαμε μόνο το νομικό θέμα. Αυτό ήταν το αποκλειστικό ζήτημα, το οποίο μας απασχόλησε. Δεν μπορούσε να μπούμε σε κάτι άλλο, αναφορικά με την αναδιάρθωση, εάν δεν ξεκαθαρίσει το νομικό πλαίσιό της. Εκτιμώ ότι η ΕΠΟ θα πρέπει να μας απαντήσει μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας».

Αντιστοίχως, ο πρόεδρος της Ένωσης Β'-Γ' Εθνικής, Σπύρος Καλογιάννης τόνισε: «Πρέπει να είμαστε νομικά κατοχυρωμένοι».

(Πηγή: flnews.gr)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey