Πέταξε το μπαλάκι πίσω η ΕΠΟ

12/09/2012 - 12:52 Τελευταία τροποποίηση στις 12/09/2012 - 15:09

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αρνήθηκε για ακόμα μια φορά να πάρει πάνω της το θέμα της "αποκατάστασης" του Ολυμπιακού Βόλου, της Καβάλας και του Ηρακλή, στέλνοντας ξανά την υπόθεση πίσω στη Football League.

Καμία ουσιαστική εξέλιξη δεν προέκυψε σήμερα το μεσημέρι (12/9) στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ, αναφορικά με την τύχη των τριών ομάδων. Με επιστολή της η Ομοσπονδία προς τη Football League, υποδεικνύει στους εκπροσώπους της Β' Εθνικής ότι προτείνουν την αποκατάσταση των Ολυμπιακού Βόλου, Καβάλας, Ηρακλή και την τοποθέτησή τους στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα.

Ωστόσο, η διατύπωση είναι πολύ προσεκτική, αφού απλώς υποδεικνύουν, αλλά δε δίνουν εντολή, ρίχνοντας για ακόμα μια φορά το μπαλάκι στην Ένωση Β' - Γ' Εθνικής, που συνεδριάζει αυτή την ώρα.

Οι αντιδράσεις των προέδρων, ωστόσο, για είσοδο των τριών ομάδων στην κατηγορία, είναι δεδομένες. Αρκετοί δεν εγκρίνουν τη συμμετοχή τους στη Football League χωρίς ανταλλάγματα, με αποτέλεσμα κανείς να μην ξέρει αν θα γίνει η κλήρωση πρωταθλήματος κανονικά σήμερα, όπως είναι προγραμματισμένη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey