Ψάχνεται για Β' ο Οικονόμος Τσαριτσάνης

15/09/2012 - 10:49 Τελευταία τροποποίηση στις 15/09/2012 - 11:00

Συντονισμένες ενέργειες προκειμένου ο Οικονόμος Τσαριτσάνης να μετάσχει στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής καταβάλουν οι διοικούντες το σύλλογο.

Η διοίκηση των «πρασίνων» πρότεινε να αυξηθούν οι ομάδες της Football League από 21 σε 22, μετά και την τοποθέτηση των Ολυμπιακού Βόλου, Καβάλας και Ηρακλή στο φετινό πρωτάθλημα.

Στον Οικονόμο είχαν επαφές με ανθρώπους της Ένωσης Β’ - Γ’ Εθνικής, που τους διαβεβαίωσαν ότι θα εξετάσουν το αίτημά τους και περιμένουν τις απαντήσεις μέχρι να γίνει η κλήρωση του πρωταθλήματος, που προγραμματίστηκε για την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός, πως οι διοικούντες την ομάδα της Τσαριτσάνης σκέφτονται πως αν δε γίνει δεκτό το αίτημα τους, ίσως και να προσφύγουν νομικά ώστε να δικαιωθούν.

Άλλωστε, ο Οικονόμος κατέλαβε πέρυσι τον Ιούλιο τη 2η θέση μετά και τους αγώνες μπαράζ, αξίζοντας κι εκείνος την άνοδο στη μεγαλύτερη κατηγορία, όπως τονίζουν χαρακτηριστικά στην Τσαριτσάνη. «Είμαστε σε επαφές και θα ενεργήσουμε ανάλογα για τα συμφέροντα του σωματείου» δήλωσε ο Πρόεδρος της ομάδας της Θεσσαλίας, Γιάννης Μπέης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey