Κλήρωση στον... αέρα!

17/09/2012 - 19:52 Τελευταία τροποποίηση στις 17/09/2012 - 23:11

Πολύ πιθανό είναι το ενδεχόμενο η κλήρωση του πρωταθλήματος της φετινής Football League να αναβληθεί για δεύτερη φορά.

Η κλήρωση είχε μετατεθεί για τις 18 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ένωσης Β' - Γ' Εθνικής. Φυσικά, η διοργανώτρια αρχή δεν ήταν σε θέση να ενημερώσει τη Δευτέρα (17/9) αν αυτή τελικά θα διενεργηθεί...

Σύμφωνα με πληροφορίες του flnew.gr, στη συνάντηση που είχε τη Δευτέρα (17/9) η Super League με τον ΟΠΑΠ, δεν επετεύχθη καμία συμφωνία. Η Λίγκα πρότεινε κλειστή σύμβαση τριών ετών έναντι 5 εκατ. ευρώ ανά αγωνιστική περίοδο και ο ΟΠΑΠ δέχτηκε το ποσό αυτό, αλλά για συμβόλαιο ενός έτους. Έτσι, η συμμετοχή των Ολυμπιακού Βόλου, Καβάλας, Ηρακλή στο πρωτάθλημα ακόμα δεν «κλείδωσε».

Ωστόσο, την Τρίτη (18/9) αναμένεται να γίνει νέα επαφή, ώστε Super League και ΟΠΑΠ να δώσουν τα χέρια. Την ίδια στιγμή η αντιπροσωπεία της Football League είναι πολύ πιθανό να έχει νέα συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη.

Όπως και να έχουν τα πράγματα, το τοπίο θα ξεκαθαρίσει την Τρίτη (18/9) με τα στελέχη της Football League να σημειώνουν ότι είναι πολύ πιθανό η κλήρωση να μετατεθεί εκ νέου για το τέλος της εβδομάδας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey