Επανομή και Βύζας ζητούν να μην πέσει κανείς!

12/02/2013 - 16:31 Τελευταία τροποποίηση στις 12/02/2013 - 17:10

football_league_toixos1Η αναδιάρθρωση των κατηγοριών θα φέρει αρκετές ανακατατάξεις και διαφοροποιήσεις, σε ότι αφορά στον ποδοσφαιρικό χάρτη της νέας σεζόν.

Σύμφωνα λοιπόν με τα νέα δεδομένα, στο τέλος της χρονιάς θα προβιβαστούν τέσσερις ομάδες στη Super League και θα υποβιβαστούν δύο στη Football League 2, που θα ενοποιηθεί με τo Περιφερειακό Πρωτάθλημα και θα πάψει να είναι επαγγελματική κατηγορία.

Δημοσίευμα της ιστοσελίδας "mikriliga.com" ανέφερε ότι οι δύο ουραγοί του πρωταθλήματος, Βύζας Μεγάρων και Αναγέννηση Επανομής έχουν ζητήσει από την Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β' - Γ' Εθνικής και τον πρόεδρο της Σπύρο Καλογιάννη, να μην υπάρξει υποβιβασμός ομάδων από το πρωτάθλημα και να ανέβουν από τη Football League 2, εννιά και όχι έντεκα ομάδες, όπως έχει προγραμματιστεί.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι δύο ΠΑΕ, δε γίνεται ομάδα επαγγελματική, για αγωνιστικούς λόγους, στο τέλος της σεζόν να υποβιβαστεί ουσιαστικά δύο κατηγορίες και να αγωνιστεί σε ερασιτεχνική κατηγορία, αφού από τη νέα σεζόν η Football League 2 θα είναι ουσιαστικά η άλλοτε Δ’ Εθνική.

Η προσπάθεια που καταβάλουν πάντως οι δύο σύλλογοι, φαίνεται πως πέφτει στο κενό, καθώς η διοργανώτρια αρχή απέρριψε το αίτημα τους και όλα θα γίνουν βάσει του αρχικού πλάνου, με τον υποβιβασμό δύο ομάδων στο τέλος της ποδοσφαιρικής σεζόν από τη Football League.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey