Κερδισμένος ο Παλλεσβιακός

07/04/2016 - 09:30 Τελευταία τροποποίηση στις 07/04/2016 - 13:51

28η Αγωνιστική
Κεραυνός Αφάλωνα-Διαγόρας Αγ. Παρασκευής 1-1 (1-0)
Κουλουδής, Καραγιάννης, Πρωτούλης - Γήπεδο Παμφίλων
Παρατηρητής αγώνα: Γιουβανάκης

Μοιρασμένο το ματς στα Πάμφιλα, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1. Ο Δελόλμας άνοιξε το σκορ στο πρώτο μέρος, αλλά ο Πουλασουχίδης έφερε το ματς στα ίσα για τον Διαγόρα στο 74ο λεπτό. Η ομάδα του Αφάλωνα ολοκλήρωσε το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ζαφείρη Χαρατσιάρη στην εκπνοή.

Ατρόμητος Ανεμώτιας-Αιγέας Πλωμαρίου 3-2 (0-1)
Βουρανής, Καρμίρης, Τατάς - "Μίζεργκαν" Ανεμώτιας
Παρατηρητής αγώνα: Βρατσάνος

Σπουδαίο ματς στο "Μίζεργκαν", με τον Ατρόμητο Ανεμώτιας να φτάνει σε μια επική ανατροπή στις καθυστερήσεις. Ο Αιγέας είχε δοκάρι με τον Πρωτούλη στο 0-0 και ο Κλούρας λίγο αργότερα άνοιξε το σκορ, πηγαίνοντας με το 0-1 στα αποδυτήρια. Ο Ράπτης όμως ισοφάρισε σε 1-1 στο ξεκίνημα της επανάληψης. Η ομάδα του Στέλιου Μουντανάρη πήρε ξανά το προβάδισμα με 1-2 χάρη σε γκολ του Χρυσάφη, αλλά στις καθυστερήσεις έγινε η απίστευτη ανατροπή. Ο Τριανταφύλλου έκανε το 2-2 με τη συμπλήρωση 90 λεπτών αγώνα και στο τελευταίο λεπτό ο Βαμβουκλής με εκτέλεση φάουλ πέτυχε το 3-2!

Οδυσσέας Ελύτης-Αναγέννηση Γέρας 0-3 (0-0)
Παντελαίων, Βουλγαρέλλης, Ψύλλος - Ενωσιακό Θερμής
Παρατηρητής αγώνα: Ντουνιάς

Εύκολα η Αναγέννηση Γέρας πήρε το ματς με αντίπαλο τον μέτριο Οδυσσέα Ελύτη, που τέλειωσε ωστόσο το ματς με 9 παίκτες λόγω αποβολών των Βερβέρη και Τσιμπούκη. Και τα τρία γκολ των Γεραγωτών σημειώθηκαν στο δεύτερο μέρος από τους Ζαφειρίου, Παυλέλλη και Βλάμη.

Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους-Παλλεσβιακός 1-1 (1-1)
Πούλος, Συβρής, Παράσχου - Γήπεδο Κ. Τρίτους
Παρατηρητής αγώνα: Σιμιτζής

Ο Αλκιβιάδης είχε την εδαφική υπεροχή στο Κάτω Τρίτος, χάνοντας πολύ καλές ευκαιρίες σε τετ α τετ των Σφακιανάκη, Κόμβου. Σε μια ξαφνική αντεπίθεση στο 15ο λεπτό, ο Καβαλίκας πέτυχε το 0-1, αλλά η απάντηση ήρθε άμεσα με τον Κουμέλλη στο 19ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το ματς με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Κόμβου. Με το βαθμό αυτό και σε συνδυασμό με την ισοπαλία του Ερμή στον Πολιχνίτο, ο "Παλλέ" του Φώτη Κοκκινέλλη εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή του στην Α' Κατηγορία.

Όλυμπος Αγιάσου-Βύρων Μόριας 2-1 (0-0)
Μποντάκης, Βασιλακάκης, Μέστρος - "Χριστοφίδειο" Αγιάσου
Παρατηρητής αγώνα: Χρόνης

Στο "Χριστοφίδειο" ο Βύρων ήταν καλύτερος σε γενικές γραμμές στο πρώτο μέρος, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί σε δοκάρι του Πάστου. Ο Τσαμπλάκος πέτυχε το 1-0 στην επανάληψη, αλλά ο Βουτζούλιας ισοφάρισε σε 1-1 λίγο αργότερα. Τη νίκη στην ομάδα της Αγιάσου χάρισε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Καλουτζής με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση φάουλ του Ψαρρού.

Προοδευτική Σκ. Καλλονής-Αίγειρος Μυστεγνών 1-4 (0-2)
Δουκάκης, Φαναρτζής, Καραμπάσης - Γήπεδο Σκ. Καλλονής
Παρατηρητής αγώνα: Πελέκος

Μονόλογος για τον Αίγειρο Μυστεγνών, που πέρασε άνετα με σκορ 1-4 από τη Σκάλα Καλλονής. Μαλακός και Σεραφίγκος άνοιξαν το δρόμο προς τη νίκη για την ομάδα του Θοδωρή Παπαλόπουλου στο πρώτο μέρος. Συβρής και Σεραφίγκος πέτυχαν τα άλλα δύο τέρματα στην επανάληψη. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο τελικό 1-4 με κεφαλιά του Σερέτη.

Αχιλλέας Πέτρας-Αετός Λουτρών 1-5 (0-4)
Πατσατζής, Οικονόμου, Βλουτέλλης - Γήπεδο Πέτρας
Παρατηρητής αγώνα: Πίνης

Στην Πέτρα ο Αετός Λουτρών ήταν... αφηνιασμένος και με τέσσερα γκολ στο πρώτο 45λεπτο "καθάρισε" τη νίκη από πολύ νωρίς. Βέβαια ο Αχιλλέας αναγκάστηκε να αγωνιστεί με 10 παίκτες από το 35' λόγω αποβολής του Πάντα. Σκόρερς για την ομάδα του Γιώργου Σπάρταλη χρίσθηκαν οι Σ. Διονυσάτος, Παλάσης, Σκαλοχωρίτης (2) και Κροτσίδας. Για τον Αχιλλέα μείωσε προσωρινά σε 1-4 ο Απ. Γρούβας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η νίκη του Αετού θα μπορούσε να ήταν ευρύτερη, έχοντας και τρία δοκάρια με τους Γ. Δασκάλου, Σκαλοχωρίτη και Παλάση.

Πολιχνίτος-Ερμής Παμφίλων 1-1 (0-0)
Κάντας, Βερρής, Λύρης - Γήπεδο Πολιχνίτου
Παρατηρητής αγώνα: Ανεμός

Καλύτερος ο Πολιχνίτος, που είχε την κατοχή στον αγωνιστικό χώρο και έχασε καλές ευκαιρίες με Νικέλλη, Ξινό και Καββαδά. Στην επανάληψη, η υπεροχή των γηπεδούχων καρποφόρησε και με γκολ του Ξινού έγινε το 1-0. Όμως ο Ερμής έφερε το ματς στα ίσα με γκολ του ιδιαιτέρως φορμαρισμένου Άνταμ Γκουνλού στο 72', που σκόραρε σε ένα ακόμα ματς για την ομάδα των Παμφίλων. Στο 80' αποβλήθηκε για τον Πολιχνίτο ο σκόρερ Ξινός.

 Δείτε τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Α' Κατηγορίας

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey