«Καθαρές» οι εξετάσεις του Λευτέρη Ζαχαρή

14/04/2024 - 14:47 Τελευταία τροποποίηση στις 14/04/2024 - 15:45

Θετικά είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας του Λευτέρη Ζαχαρή, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λήμνου μετά την σύγκρουση του με τον ποδοσφαιριστή Πέτρου στο 31ο λεπτό της αναμέτρησης του Σαββάτου 13/4.

Συγκεκριμένα, στην προσπάθεια του να προλάβει τον ποδοσφαιριστή της αντίπαλης ομάδας πριν στείλει τη μπάλα στα δίχτυα από θέση τετ α τετ, ο τερματοφύλακας του Αιγέα τραυματίστηκε στην κάτω γνάθο, με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί στη διάρκεια του ημιχρόνου από τον Γεωργιάδη, αφού αισθάνθηκε ζαλάδες και τάσεις για έμετο, έχοντας όμως κανονικά τις αισθήσεις του. Μετά από εξέταση του γιατρού του αγώνα, κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του στο νοσοκομείο της Λήμνου με ασθενοφόρο.

Ο Λευτέρης Ζαχαρής υποβλήθηκε σε αιματολογικές εξετάσεις και αξονική τομογραφία, με τα αποτελέσματα να είναι φυσιολογικά, ενώ εξετάστηκε και από ωτορινολαρυγγολόγο. Προληπτικά τοποθετήθηκε κολάρο στον λαιμό του ποδοσφαιριστή για μια ημέρα. Ο γκολκίπερ του Αιγέα επέστρεψε κανονικά στη Λέσβο μαζί με την αποστολή της ομάδας και πλέον μετράει αντίστροφα για τον επαναληπτικό αγώνα που διεξαχθεί την προσεχή Παρασκευή 19 Απριλίου.

Ο Λευτέρης Ζαχαρής και η ομάδα του Αιγέα εκφράζουν τις ευχαριστίες στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου Λήμνου για τη φροντίδα και την ανταπόκριση τους, όπως και στην ομάδα του Ηρακλή, τους παίκτες και τη διοίκηση για την άψογη φιλοξενία και το ενδιαφέρον για την υγεία του. 

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey