Χέρι-χέρι Διαγόρας και Αετός Λουτρών

15/10/2016 - 18:20 Τελευταία τροποποίηση στις 23/10/2016 - 13:19

Κορυφή για δύο μετά το πέρας της 3ης Αγωνιστικής, αφού Διαγόρας και Αετός συνέχισαν νικηφόρα τις υποχρεώσεις τους στην Α' Κατηγορία της ΕΠΣ Λέσβου. Πρώτη απώλεια βαθμών για τον Αρίωνα Μήθυμνας στην έδρα του Πολιχνίτου, ενώ σπουδαίες νίκες σημειωσαν Αίγειρος, Όλυμπος και Αναγέννηση Γέρας. Διπλό και για τον Αιγέα Πλωμαρίου επί του αδύναμου Παλλεσβιακού.

3η Αγωνιστική
Βύρων Μόριας-Αίγειρος Μυστεγνών 0-3 (0-3)
Κουκούλας, Παντελαίων, Βουλγαρέλλης - "Καραπαναγιώτειο" Μόριας

Ανώτερος ο Αίγειρος Μυστεγνών, πέρασε νικηφόρα από το "Καραπαναγιώτειο" Μοριας με σκορ 0-3, επικρατώντας του τοπικού Βύρωνα. Οι γηπεδουχοι απώλεσαν κλασική ευκαιρία μόλις στο 1ο λεπτο, για να ανοίξουν το σκορ, αλλά στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ανέλαβαν τα ηνία του ματς και προηγήθηκαν με κεφαλιά του Καραημητρακη. Λίγο αργοτερα ο Ελευθερίου με σουτ έκανε το 0-2, ενω πριν την ανάπαυλα ο Παπακώστας με σουτ διαμόρφωσε το 0-3, τελειώνοντας το ματς από το ημίχρονο.

Πολιχνίτος-Αρίων Μήθυμνας 0-0 (0-0)
Συβρής, Βλουτέλλης, Μεστρός - Γήπεδο Πολιχνίτου

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Πολιχνίτος και Αρίων Μήθυμνας, που έμειναν στο ισόπαλο 0-0. Οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για να πετύχουν κάποιο τέρμα, αλλά το σφύριγμα της λήξης τις βρήκε στη λευκή ισοπαλία. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι είχαν ένα ακυρωθέν γκολ, μετα από υπόειξη του βοηθού για οφσάιντ και αυτή ήταν η πρώτη τους απώλεια βαθμών στο φετινό πρωτάθλημα.

Παλλεσβιακός-Αιγέας Πλωμαρίου 0-3 (0-1)
Κάντας, Βασιλακάκης, Πούλος

Δε δυσκολεύτηκε ο Αιγέας απέναντι στον Παλλεσβιακό, νικώντας με το καθαρό 0-3. Η ομάδα του Πλωμαρίου προηγήθηκε με τον Αγιακάτσικα, μετά από όμορφη ασίστ του Τσιπά. Στην επανάληψη, οι παίκτες του Στέλιου Μουντανάρη συνέχισαν να πιέζουν και έφτασαν στο 0-2 με τον Σπαχίου, έπειτα από κάθετη πάσα και εξαιρετικό τακουνάκι του Αγιακάτσικα. Οι Πλωμαρίτες είχαν σωρεία χαμένων ευκαιριών και λίγο πριν το τέλος έκαναν το 0-3 με τον Γιαννίκο.

Αναγέννηση Γέρας-Ατρόμητος Ανεμώτιας 2-1 (1-1)
Δουκάκης, Καραμπάσης, Παράσχου - Γήπεδο Παπάδου

Σπουδαία νίκη και μάλιστα με ανατροπή πέτυχε η Αναγέννηση Γέρας επί του Ατρομήτου Ανεμώτιας με σκορ 2-1. Η ομάδα του Χρηστου Παπαδόπουλου προηγήθηκε με 0-1 χάρη στο γκολ του Κριτσωτάκη στο 15ο λεπτό, αλλά οι γηπεούχοι ισοφάρισαν στο μισάωρο με τον Παυλέλλη σε 1-1. Στην επανάληψη, οι δύο ομάδες αναζήτησαν ένα δεύτερο γκολ για το τρίποντο της νίκης, με τους φιλοξεούμενους να χάνουν μοναδικές ευκαιρίες με τους Παοουτσιδέλλη, Νικόλοφ και Γκιάτα. Στο τελευταίο 10λεπτο, η Αναγέννηση Γέρας έγινε πιο επιθετική και η πίεσή της καρποφόρησε τελικά στις καθυστερήσεις, όταν ο Χατζηκλειδαράς σημείωσε το τελικό 2-1 για την ομάδα του Παναγιώτη Αφαλωνιάτη.

Όλυμπος Αγιάσου-Αχιλλέας Πέτρας 4-0 (2-0)
Πατσατζής, Οικονόμου, Φαναρτζής - "Χριστοφίδειο" Αγιάσου

Καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του ματς ο Όλυμπος, νίκησε στην Αγιάσο τον Αχιλλέα Πέτρας με 4-0. Οι παίκτες του Στρατή Μυρογιάννη προηγήθηκαν με 2-0 στο ημίχρονο χάρη στα γκολ των Σπάχι και Κούτσα. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι σημείωσαν δύο ακόμη τέρματα με τον Βερβέρη και τον 16χρονο Λαζάρου, κατακτώντας απόλυτα δίκαια τους τρεις βαθμούς.

Διαγόρας Αγ. Παρασκευής-Οδυσσέας Ελύτης 6-0 (3-0)
Μποντάκης, Καρδάσης, Λυρής - Γήπεδο Αγ. Παρασκευής

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε το ματς ο Διαγόρας, που ήταν σαρωτικός κόντρα στον Οδυσσέα Ελύτη, επικρατώντας με το ευρύ 6-0. Μεγάλος πρωταγωνιστης του ματς ο Κανελλοπουλος, που σκόραρε δύο γκολ και ήταν εκείνος που κέρδισε το πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Δελόλμας. Τα υπόλοιπα τέρματα σκόραραν οι Φιλιανός, Τσομπανέλλης και Ντάνιελ.

Κεραυνός Αφάλωνα-Αετός Λουτρών 0-3 (0-0)
Βουρανής, Ψύλλος, Γάκος - "Καραπαναγιώτειο" Μόριας

 Μπορεί να δυσκολεύτηκε για ένα ημίχρονο ο Αετός Λουτρλων, αλλά στην επανάληψη ήταν ανώτερος του Κεραυνού Αφάλωνα και έφτασε στη νίκη με το εμφατικό 0-3. Ο Καλλιματζέρος άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Θεαγένη Διονυσάτου, ενώ στη συνέχεια ο Μαρμαλέκας με δύο ακόμη τέρματα ιαμόρφωσε το τελικό 0-3.

Δείτε ΕΔΩ τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Α΄Κατηγορίας ΕΠΣ Λέσβου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey