Η «μητέρα των μαχών» για τα playoffs!

21/04/2017 - 14:10 Τελευταία τροποποίηση στις 21/04/2017 - 14:31

Δύο «στροφές» πριν από το φινάλε της Α' ΕΠΣ Λέσβου και τα βλέμματα όλων συγκεντρώνονται σε δύο γήπεδα, αναφορικά με τις θέσεις των playoffs. Στο Ενωσιακό Θερμής ο Αίγειρος Μυστεγνών θα υποδεχθεί τον Διαγόρα Αγ. Παρασκευής, στη «μητέρα των μαχών», που θα κρίνει εν πολλοίς και τις θέσεις που κατακτήσουν στον πίνακα, άρα και το μπόνους που θα αποκτήσει η καθεμιά στην ειδική βαθμολογία των μπαράζ.

Μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει όμως και ο αγώνας του «Μιχαλέλλειου», εκεί όπου ο Αιγέας Πλωμαρίου θα φιλοξενήσει τον Αετό Λουτρών. Ενδιαφέρουσες μονομαχίες υπάρχουν όμως και στα χαμηλά πατώματα της βαθμολογίας, εκεί όπου δίνεται η μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. Ο Παλλεσβιακός υποδέχεται την Αναγέννηση Γέρας και ο Οδυσσέας Ελύτης δοκιμάζεται στο «Μίζεργκαν» κόντρα στον Ατρόμητο Ανεμώτιας. Αμφίρροπα αναμένονται τα ματς Πολιχνίτος-Όλυμπος Αγιάσου, Βύρων Μόριας-Αχιλλέας Πέτρας και Αρίων Μήθυμνας-Κεραυνός Αφάλωνα.

Μιλώντας στο «SL» εκ μέρους του Αχιλλέα Πέτρας ο Γιάννης Πίνης στάθηκε στις σημαντικές απουσίες εν όψει του αγώνα με τον Βύρωνα, αφού ούτε λίγο ούτε πολύ θα λείψουν επτά βασικοί ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα οι Γιώργος και Στρατής Σκαρακάκης, Ραφαήλ Κουκούλης, Παναγιώτης Χρόνης, Ιγνάτης Τατάς, Σταύρος Κιουλάφας και ο τιμωρημένος Στρατής Γρούβας. Μέσα σε όλα αυτά τα προβλήματα, είναι πιθανόν να μην αγωνιστεί ούτε ο Κλάους Σεφουλάι, που παραμένει αμφίβολος.

Αμέσως μετά, ο Γιάννης Πίνης έδωσε τα προγνωστικά του για τις υπόλοιπες αναμετρήσεις της 25ης Αγωνιστικής στην Α' ΕΠΣ Λέσβου...  

25η Αγωνιστική

Παλλεσβιακός-Αναγέννηση Γέρας | Σημείο: 1
«Μονόπλευρο το ενδιαφέρον για τον Παλλεσβιακό, που καίγεται για βαθμούς. Η Αναγέννηση Γέρας έχει εκπληρώσει τους φετινούς της στόχους.»

Πολιχνίτος-Όλυμπος Αγιάσου | Σημείο: X
«Είναι ένα τοπικό ντέρμπι, το οποίο ξεκινά και τελειώνει στην ισοπαλία.»

Αρίων Μήθυμνας-Κεραυνός Αφάλωνα | Σημείο: 1
«Μέσα στο Μόλυβο δεν έχει καμία τύχη ο Κεραυνός Αφάλωνα. Ξερός άσσος»

Αιγέας Πλωμαρίου-Αετός Λουτρών | Σημείο: 1
«Είναι ένα ντέρμπι, που μπορεί να κρίνει πολλά στις θέσεις 1-4 του πίνακα. Με την έλευση του Άνταμ, θα δυναμώσει ο Αιγέας. Έχει θεματάκια στην άμυνα ο Αετός Λουτρών.»

Ατρόμητος Ανεμώτιας-Οδυσσέας Ελύτης | Σημείο: 1
Μονόδρομος η νίκη για τον Ατρόμητο στο Μίζεργκαν. Δεν πείθει φέτος ο Οδυσσέας Ελύτης. Άσσος.»

Αίγειρος Μυστεγνών-Διαγόρας Αγ. Παρασκευής | 1Χ
«Η μητέρα των μαχών. Είναι σε καλό φεγγάρι ο Αίγειρος. Όμως και ο Διαγόρας είναι δυνατός και μπορεί να πει κανείς ότι του έχει πάρει τον αέρα μετά την επικράτηση και στο κύπελλο.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey