Τρία στα τρία Αίγειρος και Ατρόμητος!

08/10/2017 - 20:20 Τελευταία τροποποίηση στις 09/10/2017 - 16:38

Το απόλυτο νικών συνέχισε ο Αίγειρος Μυστεγνών, που πέρασε και από το χωμάτινο γήπεδο του Πολιχνίτου, επικρατώντας της ομώνυμης ομάδας (1-3). Στο Κάτω Τρίτος, ο τοπικός Αλκιβιάδης παραχώρησε στο τέλος την ισοπαλία κόντρα στην Αναγέννηση Γέρας (2-2). Χέρι - χέρι στην κορυφή και ο Ατρόμητος Ανεμώτιας, που νίκησε σε ακόμα ένα ντέρμπι, αυτή τη φορά τον Αιγέα Πλωμαρίου (3-2), στο "Κ. Κεντέρης" της Καλλονής.

Στο «Χριστοφίδειο», ο Όλυμπος Αγιάσου ήταν καθηλωτικός και απέναντι στον Μεσότοπο (5-0), ενώ ο Αετός Λουτρών πέρασε νικηφόρα από το «Καραπαναγιώτειο» της Μόριας, νικώντας τον Κεραυνό Αφάλωνα (1-3). Νικητής του ντέρμπι στη βόρεια Λέσβο αναδείχθηκε ο Αρίων Μήθυμνας (1-4), με αντίπαλο τον Αχιλλέα Πέτρας. Τέλος, στο «Γ. Σκούφος» της Μυτιλήνης, ο Οδυσσέας Ελύτης υπέστη εντός έδρας ήττα από τον Ανδρονικά Παρακοίλων (0-1).

3η Αγωνιστική

Πολιχνίτος-Αίγειρος Μυστεγνών 1-3 (0-1)
Γήπεδο Πολιχνίτου
Λέκκας, Βασιλακάκης, Πούλος
Παρατηρητής: Ανεμός

Νίκη για τον Αίγειρο Μυστεγνών, που προηγήθηκε στο 23' με τον Συβρή, εκμεταλλευόμενος τις απουσίες του Πολιχνίτου. Στο 55' πάντως, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν προσωρινά με τον Ξινό, ο οποίος σκόραρε, τιμωρώντας αδράνεια των αμυντικών. Η ομάδα του Στέλιου Μουντανάρη πήρε εκ νέου το προβάδισμα με εύσοτχη εκτέλεση πέναλτι του Βουργουτζή (1-2) και έφτασε στο τελικό 1-3 με γκολ του Βαξεβάνη. Σημειώνεται πως ο Πολιχνίτος ολοκλήρωσε το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Άγγελου Αλεξίου.

Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους-Αναγέννηση Γέρας 2-2 (0-1)
Γήπεδο Κάτω Τρίτους
Συβρής, Μεστρός, Παράσχου
Παρατηρητής: Ψαρρόπουλος

Μόλις στο 2ο λεπτό προηγήθηκε η Αναγέννηση Γέρας, με γκολ του Ταξιάρχη Μανούσου, διατηρώντας το 0-1 ως την ανάπαυλα. Με την επανέναρξη όμως, ο Τριανταφυλλόπουλος ισοφάρισε σε 1-1 για τον Αλκιβιάδη και τρία λεπτά αργότερα ήρθε ένα ακόμα γκολ του Κουρκουμέλλη, ανατρέποντας πλήρως το σκηνικό (2-1). Στη συνέχεια η ομάδα του Κάτω Τρίτους έδωσε χώρο στην Αναγέννηση, οι Γεραγώτες πίεσαν ασφυκτικά και έφτασαν τελικά στην ισοφάριση στο 88' με δυνατό σουτ του Βασίλογλου. Η ομάδα της Γέρας πάντως έχει πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Συβρή.

Όλυμπος Αγιάσου-Μεσότοπος 5-0 (2-0)
«Χριστοφίδειο» Αγιάσου
Βλουτέλλης, Πατσατζής, Βουλγαρέλλης
Παρατηρητής: Πηγάσης

Την ανοδική του πορεία επιβεβαίωσε ο Όλυμπος Αγιάσου, παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο, κερδίζοντας το χειροκρότημα των φίλων του. Η ομάδα του Θοδωρή Παπαλόπουλου προηγήθηκε με τον Πετρουζέλλη, για να κάνει ο Καλαφάτης το 2-0 πριν το ημίχρονο. Στην επανάληψη, ανέλαβε δράση ο Βουρλής πετυχαίνοντας χατ τρικ για το τελικό 5-0.

Αχιλλέας Πέτρας-Αρίων Μήθυμνας 1-4 (1-1)
Γήπεδο Πέτρας
Κουλουδής, Οικονόμου, Καραμπάσης
Παρατηρητής: Φιλιππόπουλος

Το ντέρμπι της βόρειας Λέσβου ανήκε στον Αρίωνα Μήθυμνας, που πέρασε με το εμφατικό 1-4 από την έδρα του Αχιλλέα Πέτρας. Αν και οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Διαμαντή Ράμα μόλις στο 3ο λεπτό, ο Αρίων ισοφάρισε στο 21' με τον Σοφιάνη σε 1-1. Στην επανάληψη, η ομάδα του Μολύβου είχε περισσότερες δυνάμεις και έφτασε στο 1-2 με τον Στρατή Δελόλμα, πετυχαίνοντας δύο ακόμα γκολ με τους Σοφιάνη και Ανδριώτη.

Κεραυνός Αφάλωνα-Αετός Λουτρών 1-3 (0-1)
«Καραπαναγιώτειο» Μόριας
Μποντάκης, Φαναρτζής, Τσογγάρη
Παρατηρητής: Πάνου

Καλό ματς με συναρπαστική εξέλιξη στο "Καραπαναγιώτειο" Μόριας, εκεί όπου ο Αετός Λουτρών επέστρεψε στις νίκες, κάμπτοντας την αντίσταση του Κεραυνού Αφάλωνα. Στο 12' ο Ευαγγέλου με προβολή έκανε το 0-1 για τον Αετό, που είχε τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του πρώτου μέρους. Στην επανάληψη, ο Νικολάεφ ισοφάρισε σε 1-1 για τον Κεραυνό με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα. Τη λύση για την ομάδα του Θεαγένη Διονυσάτου έδωσε στο 82' και πάλι ο Ευαγγέλου, με κεφαλιά αυτή τη φορά, ενώ το τελικό 1-3 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Προκόπης Βασιλέλλης.

Οδυσσέας Ελύτης-Ανδρονικάς Παρακοίλων 0-1 (0-0)
Γήπεδο «Γεώργιος Σκούφος»
Λυρής, Ψύλλος, Καρδάσης
Παρατηρητής: Κελαϊδίτης

Καλύτερος ο Οδυσσέας Ελύτης στο πρώτο 45λεπτο, είχε δοκάρι με τον Καλουτζή και δύο κλασικές ευκαιρίες με τον Μανιό. Δεν σκόραρε όμως και το πλήρωσε στο 87ο λεπτό, όταν ο Γιώργος Σαμπάνης με εκτέλεση φάουλ έκανε το 0-1, χαρίζοντας τη νίκη στον Ανδρονικά Παρακοίλων. Οι γηπεδούχοι πάντως διαμαρτύρονται για την υπόδειξη του Λυρή να δώσει επανάληψη στην εκτέλεση του φάουλ, από το οποίο προήλθε το νικητήριο γκολ.

Ατρόμητος Ανεμώτιας-Αιγέας Πλωμαρίου 3-2 (2-0)
«Κ. Κεντέρης» Καλλονής
Βουρανής, Μπάλιακα, Καρμίρης
Παρατηρητής: Σταυρίδης

Ο Ατρόμητος Ανεμώτιας προηγήθηκε στο 23' με σουτ του Χατζηκυριάκου, έπειτα από σέντρα του Χατζηδιαμαντή και έφτασε γρήγορα στο 2-0 με κεφαλιά του Ζαφειρίου, στο ημίωρο. Οι γηπεδούχοι στο 44' έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Τάκη Ελευθερίου με δεύτερη κίτρινη. Οι Πλωμαρίτες μείωσαν σε 2-1 με την επανέναρξη, χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αγκόλι στο 48ο λεπτό. Αλλά, στο 50' ο Μιχάλης Ελευθερίου έδωσε ξανά αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα της Ανεμώτιας. Ο Αιγέας μείωσε εκ νέου στο 75' σε 3-2 με αυτογκόλ του Τζουβανέλλη. Το ματς πήρε άγρια ομορφιά, με τον Αιγέα να πιέζει και τον Ατρόμητο να κρατά τη νίκη, παραμένοντας στην κορυφή με 3 στα 3.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι οι άνθρωποι του Ατρόμητου Ανεμώτιας ήταν έντονα δυσαρεστημένοι στη λήξη του αγώνα, παρά τη νίκη, λόγω της διαιτησίας, θεωρώντας πως από την αρχή της σεζόν υπάρχουν ανάποδα σφυρίγματα εις βάρος της ομάδας. Ήταν ένα ακόμα ματς, εξάλλου, που ο Ατρόμητος δέχθηκε κόκκινη κάρτα στο πρώτο ημίχρονο, βάζοντας υποψίες ακόμα και στους πιο... ανυποψίαστους.

Δείτε τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Α' ΕΠΣ Λέσβου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey