Η παρακάμερα από το «Χριστοφίδειο» της Αγιάσου

06/11/2017 - 20:20 Τελευταία τροποποίηση στις 06/11/2017 - 21:58

Όλυμπος Αγιάσου και Αετός Λουτρών αγωνίστηκαν με πάθος στο "Χριστοφίδειο" και στο τέλος μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις, μετά το ισόπαλο 1-1.

Λίγος κόσμος στην Αγιάσο, παρά το γεγονός πως ο αγώνας ήταν ντέρμπι, με τους περισσότερους φίλους του Ολύμπου να προτιμούν τις ελιές και τα κάστανα.

Μεταξύ των θεατών και ο Τόλης Λαλάς, που προτίμησε να παρακολουθήσει το ντέρμπι της Α' ΕΠΣ Λέσβου και την ομάδα της Αγιάσου, από την οποία κατάγεται.

Ο Γρηγόρης Τσουκαρέλλης ήταν περιχαρής, αφού η νύφη του (σύζυγος του γιου του Στρατή) έφερε στον κόσμο το Σάββατο ένα υγιέστατο αγοράκι, με αποτέλεσμα να δεχθεί τις ευχές όλων στην εξέδρα.

Το ματς ήταν δυνατό και κυριολεκτικά έπεσαν κορμιά, με τον διαιτητή Βουρανή να βγάζει αρκετές κίτρινες κάρτες από το ξεκίνημα, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να διατηρήσει τον έλεγχο.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης απέβαλλε, μάλιστα, τον Γενικό Αρχηγό του Αετού Λουτρών Γιώργο Βασιλέλλη για διαμαρτυρία.

Σε γνωστά λημέρια επέστρεψε ο Γιώργος Κουρβανιός του Αετού, που έπαιξε αντίπαλος της παλιάς του ομάδας, ενώ σίγουρα είχε και ανάμικτα συναισθήματα λόγω της καταγωγής του από την Αγιάσο. 

Ο Αχιλλέας Κατσαρός διανύει περίοδο φόρμας και ήταν ο καλύτερος του Ολύμπου, σκοράροντας το μοναδικό γκολ των Αγιασωτών, μετά τη μεταγραφή του από τον Αίγειρο Μυστεγνών.

Στην κερκίδα και ο πατέρας του, Γιώργος, που μαζί με τη σύζυγό του δεν χάνουν παιχνίδι του Αχιλλέα στην ομάδα της Αγιάσου.

Νερό στο όνομα του Θοδωρή Παπαλόπουλου πίνουν όλοι στο χωριό και τα θετικά σχόλια για την ομάδα που έχει φτιάξει στον Όλυμπο ο έμπειρος προπονητής έδιναν και έπαιρναν στις κερκίδες.

Πολλά τα προβλήματα για τον "Νίλσεν", αφού δεν έχει εναλλακτικές λύσεις το τελευταίο διάστημα λόγω τραυματισμών και τιμωριών, με αποτέλεσμα να έχουν επιβαρυνθεί αγωνιστικά και σωματικά οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές του.

Ο παρατηρητής Γιώργος Ψάνης ήταν άψογος στα καθήκοντά του, γνωρίζοντας εξάλλου πώς να επιβάλλει την τάξη ως πρόεδρος και του δημοτικού συμβουλίου.

Ο πρόεδρος του Αετού Λουτρών Νίκος Σπανός άλλαξε... πέντε θέσεις στην κερκίδα, μέχρι να βρει το ιδανικό σημείο και να σκοράρει η ομάδα του στις καθυστερήσεις.

Είναι η στιγμή της ισοφάρισης του Αετού στο ντέρμπι, με τον πρόεδρο Προκόπη Τσαμπλάκο και τον επί σειρά ετών παράγοντα του Ολύμπου Σταύρο Μαριγλή να αδυνατούν να πιστέψουν πως χάθηκε η νίκη  για τον Όλυμπο στις καθυστερήσεις.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey