Δώσε τα προγνωστικά σου!

23/02/2018 - 14:35

Αγωνιστική με σημαντικά παιχνίδια είναι η 23η του προγράμματος στην Α’ ΕΠΣ Λέσβου, με ενδιαφέρον τόσο στην κορυφή όσο και στην ουρά της βαθμολογίας.

Αναμφίβολα, το μεγάλο ντέρμπι διεξάγεται στο «Χριστοφίδειο» της Αγιάσου, εκεί όπου ο Όλυμπος φιλοξενεί τον Αιγέα Πλωμαρίου. Κρίσιμη όμως είναι και η συνάντηση της Αναγέννησης Γέρας με αντίπαλο τον Αίγειρο Μυστεγνών, που εν πολλοίς μπορεί να κρίνει και την πρώτη θέση του πίνακα.

Ο Ατρόμητος Ανεμώτιας επιστρέφει στη φυσική του έδρα, το «Μίζεργκαν», για να αγωνιστεί κόντρα στον Αρίωνα Μήθυμνας, από τη στιγμή που ο αγωνιστικός χώρος του Σταδίου «Κ. Κεντέρης» της Καλλονής δε βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Ο Αετός Λουτρών πηγαίνει στην Πέτρα, για να συνεχίσει τις καλές του εμφανίσεις κόντρα στον τοπικό Αχιλλέα και στο «Καραπαναγιώτειο» της Μόριας ο Κεραυνός Αφάλωνα τίθεται αντιμέτωπος με τον Ανδρονικά Παρακοίλων. Τέλος, ο Οδυσσέας Ελύτης παίζει στο Ενωσιακό Θερμής με τον ΑΟ Πολιχνίτου και ο Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους αναμετράται στο γήπεδό του με τον ΑΟ Μεσοτόπου.

Το «SL» επικοινώνησε με τον πρώην πρόεδρο του Αιγέα Πλωμαρίου και επί σειρά ετών παράγοντα του συλλόγου, Στέφανο Σανιδά, ο οποίος το τελευταίο διάστημα απουσίαζε από το νησί, όπου επιστρέφει δριμύτερος το σαββατοκύριακο. Μιλώντας για το επερχόμενο ντέρμπι του Αιγέα στην Αγιάσο, ο κ. Σανιδάς επεσήμανε: «Κατ’ αρχάς να ευχηθούμε να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι, που θα ανταμείψει τον κόσμο που θα το παρακολουθήσει. Ο Αιγέας έχει αποδείξει φέτος ότι μπορεί να κερδίσει μέσα σε οποιαδήποτε έδρα, χτυπώντας κάθε ματς εντός ή εκτός. Σίγουρα, δεν είναι εύκολο για καμία ομάδα να παίζει μέσα στην Αγιάσο. Όμως ο Όλυμπος στην παρούσα φάση αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα απουσιών στο ρόστερ του. Από την άλλη ο Αιγέας διαθέτει την εμπειρία και κυρίως την ομοιογένεια ως αγωνιστικό σύνολο για να μπορέσει ακόμα και να κερδίσει. Σε αυτό το ματς εξάλλου θα κριθεί ενδεχομένως και η κορυφή του πρωταθλήματος στην κανονική διάρκεια.»

Ακολούθως, ο Στέφανος Σανιδάς έδωσε τα προγνωστικά του για τις υπόλοιπες συναντήσεις της 22ης Αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣ Λέσβου.

22η Αγωνιστική (24/2, 15:00)

Οδυσσέας Ελύτης-ΑΟ Πολιχνίτου
Ενωσιακό Γήπεδο Θερμής
Βλουτέλλης, Μέστρος, Κακαδέλλης
Παρατηρητής: Βασιλακάκης

Σημείο: 12
«Στο συγκεκριμένο παιχνίδι και οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν για τη νίκη. Πρώτο σημείο δίνω τον άσσο, αφού ο Οδυσσέας Ελύτης είναι σε καλή κατάσταση. Όμως και ο Πολιχνίτος, μετά την αφαίρεση βαθμών, θα αναζητήσει μια έξτρα νίκη για να καλύψει την απώλεια.»

Αχιλλέας Πέτρας-Αετός Λουτρών
Γήπεδο Πέτρας
Βουλγαρέλλης, Καραμπάσης, Τσογγάρη
Παρατηρητής: Πελέκος

Σημείο: 2
«Ο Αετός είναι σε πολύ καλή κατάσταση και έχει αναμφίβολα τον πρώτο λόγο. Θα είναι έκπληξη αν πάρει κάτι από αυτό το ματς ο Αχιλλέας Πέτρας.»

Κεραυνός Αφάλωνα-Ανδρονικάς Παρακοίλων
«Καραπαναγιώτειο» Μόριας
Παντελαίων, Μπάλιακα, Φαναρτζής
Παρατηρητής: Πολύμος

Σημείο: 1Χ
«Ο Κεραυνός Αφάλωνα χρειάζεται απαραίτητα βαθμούς στη μάχη για την παραμονή. Ο Ανδρονικάς δεν παίρνει εύκολα πόντους εκτός έδρας, ωστόσο το ματς πέρα από άσσο έχει και λίγη ισοπαλία.»

Ατρόμητος Ανεμώτιας-Αρίων Μήθυμνας
«Μίζεργκαν» Ανεμώτιας
Βουρανής, Πούλος, Ψύλλος
Παρατηρητής: Φιλιππόπουλος

Σημείο: 1
«Ξερός άσσος. Ο Ατρόμητος είναι σε λογική Playoffs, διεκδικεί πολλά φέτος. Έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο με αντίπαλο τον Αρίωνα Μήθυμνας.»

Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους-ΑΟ Μεσοτόπου
Γήπεδο Κάτω Τρίτους
Δουκάκης, Καρμίρης, Παράσχου
Παρατηρητής: Σιμιτζής

Σημείο: 1
«Εδώ θα μετρήσει η έδρα. Ο Αλκιβιάδης ξέρει πώς να παίρνει νίκες στο γήπεδό του. Ο Μεσότοπος μπορεί να είναι σε διαρκή άνοδο, αλλά θα δυσκολευτεί στο ξερό γήπεδο.»

Αναγέννηση Γέρας-Αίγειρος Μυστεγνών
Γήπεδο Παπάδου
Λέκκας, Τσιμόπουλος, Στεργιακούλης
Παρατηρητής: Χρόνης

Σημείο: 2Χ
«Ο Αίγειρος είναι αρκετά ανεβασμένος, έφυγε αήττητος από το Πλωμάρι και θα διεκδικήσει τη νίκη στον Παπάδο που θα τον κρατήσει στην κορυφή. Διπλό υπό προϋποθέσεις, αφού η Αναγέννηση είναι πάντα επικίνδυνη μέσα στον Παπάδο.»

Όλυμπος Αγιάσου-Αιγέας Πλωμαρίου
«Χριστοφίδειο» Αγιάσου
Μποντάκης, Πατσατζής, Λυρής
Παρατηρητής: Πηγάσης

Σημείο: 2Χ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey