Αίγειρος Μυστεγνών | Τέλος ο Βάλεσης

04/06/2018 - 14:07 Τελευταία τροποποίηση στις 15/06/2018 - 12:11

Ολοκληρώθηκε η συνεργασία του Παναγιώτη Βάλεση με τον Αίγειρο Μυστεγνών, μετά από μια πορεία που είχε μόνο αγωνιστικές επιτυχίες να επιδείξει.

Ο πρώην πλέον Γενικός Αρχηγός του συλλόγου ευχαριστεί με δημόσια δήλωσή του τη διοίκηση του Αίγειρου Μυστεγνών, τους προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκε, τους παίκτες στο ποδοσφαιρικό τμήμα και γενικώς όσους βοήθησαν στο να στηθεί μια υγιής ακαδημία, ευχόμενος τα καλύτερα για την πορεία της ομάδας των Μυστεγνών στην πορεία του χρόνου.

Αναλυτικά: «Ολοκληρώνοντας μια επιτυχημένη σεζόν στον Αίγειρο Μυστεγνών, συμμετέχοντας οργανωτικά αλλά και ως Γενικός Αρχηγός στην ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα αλλά και την άνοδο στη Γ' Εθνική, αποχωρώντας θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του συλλόγου, τους προπονητές που συνεργάστηκα, Στέλιο Μουντανάρη και Γιώργο Κουτρομπίλα, τον Δημήτρη Πολυζώνη (προπονητή τερματοφυλάκων), τον φροντιστή Γιώργο Τριλιανό και προπάντων τους ποδοσφαιριστές όλους που μοιράστηκα μαζί τους χαρές και λύπες, βιώνοντας πρωτόγνωρα συναισθήματα.

Επίσης να ευχαριστήσω τον Μάριο Δασκάλου, που με πίστεψε και ανέλαβε από το μηδέν να δημιουργήσει την ακαδημία του Αίγειρου, βρίσκοντας άξιο συμπαραστάτη τον Άκη Τσούρο, δικαιώνοντάς με σε απόλυτο βαθμό.

Εύχομαι ο Αίγειρος Μυστεγνών να γίνει ακόμα καλύτερος και να προσθέσει πολλές καινούριες επιτυχίες στο ενεργητικό του! Καλή δύναμη, καλή τύχη και καλή πορεία στη Γ' Εθνική!

Παναγιώτης Βάλεσης»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey