Αρίων Παλαιοκήπου | Τάκας, Χριστοδούλου και Τσιταντίνος

08/06/2018 - 20:20 Τελευταία τροποποίηση στις 15/06/2018 - 12:10

Δυναμικά συνεχίζει ο Αρίων Παλαιοκήπου, που μετά την πρόσληψη των Γαβαλά και Σπετσιώτη στην τεχνική του ηγεσία, ξεκίνησε και το «χτίσιμο» του ρόστερ του εν όψει της νέας σεζόν, που θα τον βρει στην Α'ΕΠΣ Λέσβου.

Στην ομάδα επιστρέφει ο Χρήστος Τάκας από τον Αιγέα Πλωμαρίου, ενώ ανανέωσε ο Γρηγόρης Χριστοδούλου. Επίσης στην ενεργή δράση επιστρέφει από τραυματισμό ο Γιώργος Τσιταντίνος.

Αναλυτικά: «Ο Αρίων Παλαιοκήπου ανακοινώνει την επιστροφή στην ομάδα (ως ποδοσφαιριστής )του Χρήστου Τάκα, ο οποίος πέρυσι, παράλληλα με τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στον Αιγέα, ήταν ο άνθρωπος που οδήγησε προπονητικά τον σύλλογο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Επίσης την φανέλα της ομάδας θα φοράνε και φέτος οι Γρηγόρης Χριστοδούλου και Γιώργος Τσιταντίνος. Ο πρώτος έκανε μια εξαιρετική σαιζόν πέρυσι, αποτελώντας ένα από τα βασικά εργαλεία στην επιτυχία της ανόδου, ενώ ο δεύτερος, μετά από μια μακρά περίοδο τραυματισμών, είναι πανέτοιμος να επιστρέψει δυνατός και υγιείς στην αγωνιστική δράση. Εκ της διοικήσεως.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey