Διαγόρας Αγ. Παρασκευής | Τα βάζει στη θέση τους ο Θανέλλας

25/07/2018 - 19:48

Ο Διαγόρας Αγ. Παρασκευής διανύει μια περίοδο... μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι διοίκηση και τεχνική ηγεσία δεν εργάζονται καθημερινά, ώστε ο σύλλογος να παρουσιαστεί πανέτοιμος εν όψει των επίσημων αγωνιστικών του υποχρεώσεων.

Ο έμπειρος προπονητής Φώτης Θανέλλας, με τον οποίο πορεύτηκε ο Διαγόρας στο τέλος της περσινής σεζόν της Γ' Εθνικής, είναι ο μόνος αυτή τη στιγμή που έχει ανακοινωθεί από το σύλλογο της Αγίας Παρασκευής, ωστόσο με δημόσια δήλωσή του στο «SL» βάζει τα πράγματα στη θέση τους και κυρίως όσους... διασπείρουν φήμες στα κοινωνικά δίκτυα αναφορικά με τη συνεργασία του με τον Διαγόρα.

Αναλυτικά: «Καμία ομάδα δεν έχει ανάγκη κανέναν προπονητή για να καταξιωθεί, κανένας προπονητής δεν έχει ανάγκη καμία ομάδα για να γνωρίσει την καταξίωση... Ξεκινάμε από αυτό για να διαλύσουμε τις όποιες ηλεκτρονικές ειρωνίες διαφόρων, σχετικά με την επικείμενη συνεργασία μου με την ομάδα της Αγίας Παρασκευής.

Κάποιοι βιάστηκαν να θέσουν το "νταβάνι" τους, μα αυτό του Διαγόρα πάντα θα το βλέπουν ψηλότερα! Η καθυστερημένη άφιξη μου οφείλεται καθαρά σε προσωπικούς μου λόγους, αλλά αυτό θα γίνει αρχές της επόμενης εβδομάδας. Εμείς στον Διαγόρα δεν βιαζόμαστε να γίνουμε πρωταθλητές το καλοκαίρι... μα μόνο τον Μάιο! Εχέγγυο για τις μεταγραφές δεν είναι ο Θανέλλας! Μόνο το όνομα του Διαγόρα Αγίας Παρασκευής και οι άνθρωποι που τον τρέχουν τώρα, ο πρόεδρος Γιώργος Καμάτσος, ο αντιπρόεδρος Γιώργος Μακρογιάννης και ο επί σειρά ετών παράγοντας της ομάδας Τόμι Χατζηκυριαζής.

Υπάρχει καθημερινή επικοινωνία με τους ανθρώπους αυτούς με δεκάδες τηλέφωνα και επαφές καθημερινά! Ήδη τις επόμενες ώρες θα ανακοινωθούν οι πρώτες κινήσεις μας! Ο Διαγόρας, ας είναι ξεκαθαρισμένο σε όλους, στήνεται για τη Γ' Εθνική! Αυτοί που έχουν υπομονή και εμπιστεύονται... θα απολαύσουν. Αλλιώς το μοναστήρι να 'ναι καλά, που έλεγε κι ένας φίλος μου προπονητής...»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey