Διαγόρας Αγ. Παρασκευής | Κράτησε τον Τζέκα!

28/07/2018 - 15:57 Τελευταία τροποποίηση στις 28/07/2018 - 18:58

Σε μια κίνηση που στέλνει μηνύματα σε πολλούς αποδέκτες, η διοίκηση του Διαγόρα Αγίας Παρασκευής ανακοίνωσε τη συνέχιση της συνεργασίας της με τον Χρήστο Τζέκα, που ενίσχυσε την γραμμή κρούσης τους συλλόγου στο δεύτερο μισό της σεζόν στη Γ' Εθνική.

Ο 21χρονος επιθετικός έπαιξε πέρυσι σε 10 ματς με τη φανέλα του Διαγόρα Αγίας Παρασκευής, σκοράροντας 2 γκολ. Στον Α' Γύρο της Γ' Εθνικής φόρεσε τη φανέλα του Ρήγα Φεραίου με 12 συμμετοχές και 2 γκολ.

Το γεγονός οτι ο Τζέκα δέχθηκε να παραμείνει στη Λέσβο, παρότι ο Διαγόρας έχει υποβιβαστεί στην Α' ΕΠΣ Λέσβου (έχει βέβαια ακόμα λίγες ελπίδες παραμονής στη Γ' Εθνική αν προέκυψε αναδιάρθρωση), αφ' ενός λύνει τα χέρια του Φώτη Θανέλλα για την επίθεση - ο έμπειρος κόουτς συνεχίζει επίσης στον παγκο- αφ' ετέρου δείχνει τις διαθέσεις της διοίκησης του συλλόγου και μαζί το... δρόμο της επιστροφής στη Γ' Εθνική σε άλλους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Ο Διαγόρας Αγίας Παρασκευής ανακοινώνει την εκ νέου έναρξη της συνεργασίας του με τον Χρήστο Τζεκα, ο οποίος ήταν ο βασικός σέντερ φορ της ομαδας μας κατά την περσινή περίοδο στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Παρόλο που είχε πολλές προτάσεις από διάφορες ομάδες της Γ' Εθνικής προτίμησε να μείνει στην ομάδα μας δίνοντας πολλές λύσεις στο αγωνιστικό πλάνο του Φώτη Θανέλλα. Σύντομα θα ανακοινωθούν και οι επόμενες κινήσεις τις ομάδας μας." 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey