Αρίων Μήθυμνας | Καπάρωσε το «κανόνι» από την Γκάνα

30/07/2018 - 12:58

Μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση ολοκλήρωσε ο Αρίων Μήθυμνας, που ήταν εδώ και μέρες αρκετά... ήσυχος στο καλοκαιρινό παζάρι. Η ομάδα του Μολύβου μπήκε όμως δυναμικά στο προσκήνιο με την απόκτηση του Άνταμ Σουλειμάνα Γκουνλού, ο οποίος είναι γνωστός για τις επιθετικές του αρετές από το πέρασμά του σε Ερμή Παμφίλων και Αιγέα Πλωμαρίου.

Ο Στέλιος Μουντανάρης, που θα καθοδηγήσει φέτος τον Αρίωνα Μήθυμνας στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣ Λέσβου, γνωρίζει καλά τον Άνταμ από την κοινή τους θητεία στον Αιγέα Πλωμαρίου. Ο υψηλόσωμος φορ αναμένεται να δώσει ποιοτικές λύσεις στη γραμμή κρούσης της ομάδας, ενώ δεν είναι υπερβολή να αναφέρει κανείς πως πολλοί... ζήλεψαν τη μεταγραφή αυτή, αφού δεύτερος επιθετικός με το κορμί και τη δική του ευχέρεια στο σκοράρισμα δεν υπάρχει στην κατηγορία.

Η διοίκηση του Αρίωνα Μήθυμνας έχει αρχίσει ήδη να δέχεται τα πρώτα συγχαρητήρια για την ολοκλήρωση της μεταγραφής και άπαντες αναμένουν ανάλογη συνέχεια τις προσεχείς ημέρες, αφού ο σύλλογος έχει υψηλές βλέψεις κι αυτό φαίνεται από τις μέχρι σήμερα ποιοτικές του κινήσεις.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey