Αρίων Μήθυμνας | Φιλικό τέλος με Μουντανάρη!

09/01/2019 - 12:41

Ολοκληρώθηκε φιλικά η συνεργασία του Στέλιου Μουντανάρη με τον Αρίωνα Μήθυμνας. Έτσι ο έμπειρος προπονητής αναζητά πλέον τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ενώ και η ομάδα της Βόρειας Λέσβου θα προσπαθήσει να διαχειριστεί μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος την επίτευξη ουσιαστικά του βασικού της στόχου, που ήταν η είσοδος στα Playoffs της Α' ΕΠΣ Λέσβου.

Μιλώντας στο «SL», ο Στέλιος Μουντανάρης είχε μόνο καλά λόγια να πει για το σύλλογο του Μολύβου: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τη διοίκηση του Αρίωνα Μήθυμνας και προσωπικά τον πρόεδρο Νίκο Σαπουνά για την άριστη συνεργασία που είχαμε τη φετινή χρονιά. Αισθάνομαι ότι η ομάδα πέτυχε απόλυτα το στόχο της, σε μια αγωνιστική σεζόν που θα συγκαταλέγεται στις καλύτερες της ιστορίας της. Επίσης, αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γηγενείς ποδοσφαιριστές της περιοχής, που είναι ιδιαίτεροι χαρακτήρες, αγαπούν το σύλλογο και τα έδωσαν όλα για να φτάσουμε ως εδώ. Φυσικά, δεν θα μπορούσα να μην ευχαριστήσω και τους παίκτες που αποκτήθηκαν με μεταγραφή, με τους οποίους συνεργάστηκα και τα προηγούμενα χρόνια, με στηρίζουν και τους στηρίζω κι εγώ. Ήταν μια πετυχημένη χρονιά, εύχομαι σε όλους καλή συνέχεια και να ευοδωθούν όλες οι επιθυμίες τους».

Να σημειωθεί ότι ο Στέλιος Μουντανάρης αποτελεί έναν από τους πιο έμπειρους προπονητές της Λέσβου, με θητεία σε όλες τις μεγάλες ομάδες της Α' ΕΠΣ Λέσβου που πρωταγωνιστούν τα τελευταία χρόνια, ενώ την περσινή σεζόν έκατσε και στον πάγκο του Διαγόρα Αγίας Παρασκευής στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, διαθέτοντας παραστάσεις και από ανώτερη κατηγορία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey