Άλμα τίτλου για Όλυμπο, πεντάρα ο "Πάλλε"

16/03/2019 - 16:52 Τελευταία τροποποίηση στις 17/03/2019 - 14:18

Ισόπαλο 2-2 έληξε το ντέρμπι στην Αγία Παρασκευή με ένα σπάνιο τέρμα για τους γηπεδούχους στις καθυστερήσεις, αποτέλεσμα που βόλεψε όμως τον Όλυμπο μετά την νίκη του επί του Αρίων 4-0 και την ισοπαλία του Αετού στον Μεσότοπο 1-1 και αύξησε την διαφορά στους 6 πόντους από την Αναγέννηση και 7 από τους άλλους δύο. Μάλιστα την επόμενη αγωνιστική ο Όλυμπος υποδέχεται τον Διαγόρα σε ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου κυρίως για τους φιλοξενούμενους που θα παίξουν το τελευταίο τους χαρτί στην υπόθεση τίτλου.

Ο Παλλεσβιακός ήταν καταιγιστικός και πέτυχε μεγάλη νίκη για την συνέχεια 3-5 απέναντι στον Αίγειρο, ο Αρίων Παλαιοκήπου δεν κατάφερε να πάρει την νίκη στην έδρα του με τον Αλκιβιάδη με το τελικό 1-1, ενώ ο Οδυσσέας μετά την βαριά ήττα την προηγούμενη εβδομάδα αφυπνίστηκε και πέτυχε σπουδαία νίκη 0-4 στην Καλλονή απέναντι στον Απόλλων. Αύριο το πρωί αγωνίζονται Πολιχνίτος και Προοδευτική.

8η Αγωνιστική (16/3, 15:30)

ΑΟ Μεσοτόπου - Αετός Λουτρών (1-1) 1-1
Παντελαίων, Βασιλακάκης, Καρμίρης - Γήπεδο Μεσοτόπου
Παρατηρητής: Πάντας

Χωρίς νικητή έληξε ο αγώνας στον Μεσότοπο σε ένα παιχνίδι κέντρου. Ο Αετός είχε δοκάρι με τον Νίκο Κροτσίδα στο ξεκίνημα του αγώνα, όμως ο Μεσότοπος μπήκε μπροστά στο σκορ με τέρμα του Μπράκουλα από στημένη μπάλα. Ο Αετός βρήκε γρήγορα την ισοφάριση με τον Κροτσίδα, αλλά δεν κατάφερε να πετύχει κάτι παραπάνω και αυτή η ισοπαλία τον απομάκρυνε κι άλλο από την κορυφή.

Διαγόρας Αγ. Παρασκευής - Αναγέννηση Γέρας (0-0) 2-2
Βουρανής, Μέστρος, Λυρής - Γήπεδο Αγ. Παρασκευής
Παρατηρητής: Πελέκος

Στείρο έληξε το πρώτο ημίχρονο στην Αγία Παρασκευή χωρίς τη μεγάλη φάση και για τις δύο ομάδες. Στην επανάληψη με το σφύριγμα του διαιτητή ο Μιχαλλάκης πέτυχε το 1-0 για τον Διαγόρα, σκορ το οποίο ανατράπηκε γρήγορα με δύο τέρματα του Χρυσάφη στο 54' και 63' αντίστοιχα. Στη συνέχεια η Αναγέννηση έμεινε με 10 παίκτες από το 65' μετά την αποβολή του Τρεμούλα, ο Διαγόρας ανέβασε σταδιακά την πίεση του και με ένα υπέροχο ψαλιδάκι του Βαμβουκλή και λάθος εκτίμηση του γκολκίπερ της Αναγέννησης ισοφάρισε για το τελικό 2-,2 σκορ το οποίο δεν βόλεψε βαθμολογικά κανέναν από τους δύο.

Ατρόμητος Ανεμώτιας - Ανδρονικάς Παρακοίλων (0-0) 2-0
Μποντάκης, Καραμπάσης, Φαναρτζής - "Καραπαναγιώτειο" Μόριας
Παρατηρητής: Ψάνης

Με δύο τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος πήρε την νίκη με τον Ανδρονικά. Τα τέρματα για τους γηπεδούχους πέτυχαν ο Γρούβας και ο Άνταμ Σουλεϊμάνα και παρέμεινε στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Όλυμπος Αγιάσου - Αρίων Μήθυμνας (2-0) 4-0
Πατσατζής, Ρίγλη, Συκάς - "Χρισροφίδειο Αγιάσου"
Παρατηρητής: Παπουτσέλης

Ο Όλυμπος δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απέναντι στον αδιάφορο Αρίων και επικράτησε με 4-0. Το ημίχρονο έληξε με τον Όλυμπο να προηγείται 2-0 με γκολ των Πετρουζέλλη και Ξυνό. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι ανέβασαν κι άλλο την διαφορά των τερμάτων, αφού πέτυχαν ακόμα 2 τέρματα με τους Ζαφειρίου και Σφαμιδάκη και πανηγύρισε άλλη μία νίκη που αύξησε κι άλλο τη διαφορά από τους υπόλοιπους διεκδικητές.

Β Όμιλος

8η Αγωνιστική (16/3, 15:30)

Αίγειρος Μυστεγνών - Παλλεσβιακός (1-2) 3-5
Βλουτέλλης, Βουλγαρέλλης, Τσογγάρη - Ενωσιακό Θερμής
Παρατηρητής: Πολύμος

Αγγλία θύμισε το σκορ στην Θερμή με τα 8 τέρματα που πέτυχαν συνολικά οι δύο ομάδες. Ο Παναγιώτης Βουργουτζής πέτυχε χατ τρικ για τους φιλοξενούμενους και άλλα δύο τέρματα ήρθαν από τον Αζάμπι. Ο Κουνιαρέλλης με ωραία εκτέλεση φάουλ είχε μειώσει σε 1-2, ο Καραδημητράκης έκανε το 2-4 και ο Μπαλίου πέτυχε το τελικό 3-5.

Απόλλων Δαφίων - Οδυσσέας Ελύτης (0-2) 0-4
Μπόσιας, Κακαδέλλης, Παράσχου- "Κώστας Κεντέρης" Καλλονής
Παρατηρητής: Σταθάκης

Σαρωτικός ο Οδυσσέας Ελύτης στην Καλλονή, αφού σκόρπισε τον Απόλλων με 4 γκολ. Στο ημίχρονο ο Ελύτης προηγήθηκε 0-2 με τους Μανιό και Ιστρέφι ενώ μετά την ανάπαυλα τα άλλα δύο σημείωσαν πάλι ο Μανιός και ο Διμπαμπής.  

Αρίων Παλαιοκήπου - Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους (1-0) 1-1
Κουλουδής, Μπάλιακα, Πούλος - Γήπεδο Παπάδου
Παρατηρητής: Κουρσουμπάς

Με ένα γκολ του Κιοσέ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου πήρε κεφάλι στο σκορ ο Αρίων, όμως ο Αλκιβιάδης πήρε τελικά τον βαθμό της ισοπαλίας αφού έκανε το 1-1 και έφτασε τον Αίγειρο στους 6 βαθμούς με τις δύο ομάδες να μοιράζονται την τελευταία θέση.

ΑΟ Πολιχνίτου - Προοδευτική Σκ. Καλλονής (0-0) 1-1
Κουλουδής, Οικονόμου, Λυρής - Γήπεδο Πολιχνίτου
Παρατηρητής: Άνεμος

Ανούσιο παιχνίδι χωρίς μεγάλες φάσεις πραγματοποιήθηκε στον Πολιχνίτο με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Η "Πρόο" άνοιξε το σκορ με τον Κουκούλη στο 80', όμως ο Πολιχνίτος βρήκε την ισοφάριση με αυτογκόλ του Μπίρη στο 96' έπειτα από σύγχυση στην άμυνα των φιλοξενούμενων.

Ρεπό: Αιγέας Πλωμαρίου

Δείτε τη βαθμολογία των Playoffs και των Playouts στην Α' ΕΠΣ Λέσβου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey