Συνεχίζουν στον Όλυμπο Ξυνός, Παπαλόπουλος και Τσομπανέλλης

24/06/2019 - 16:46 Τελευταία τροποποίηση στις 24/06/2019 - 17:54

Μετά την ανανέωση με τον προπονητή της ομάδας Θοδωρή Παπαλόπουλο, ο πρωταθλητής Λέσβου προχώρησε σε τρεις ανανεώσεις ποδοσφαιριστών που βοήθησαν αρκετά στην επίτευξη των στόχων της ομάδας και την κατάκτηση του τίτλου.

Οι πρωταθλητές θέλουν να κρατήσουν κάποιους παίκτες κλειδιά στην ομάδα που θα βοηθήσουν και φέτος το σωματείο να παραμείνει στις υψηλές θέσεις και να διεκδικήσει την πρώτη θέση. Οι 3 πρώτοι που θα φορέσουν και την επόμενη χρονιά τη φανέλα του Όλυμπου είναι ο έμπειρος γκολκίπερ Κλεομένης Παπαλόπουλος, ο μεσοεπιθετικός Στέλιος Τσομπανέλλης και ο επιθετικός Γρηγόρης Ξυνός.

tsompanelis stelios.JPG (770×578)

Ο Παπαλόπουλος θα παραμείνει για τρίτη χρονιά κάτω από τα δοκάρια της ομάδας της Αγιάσου πραγματοποιώντας κατά τη διάρκεια της χρονιάς πολύ καλές εμφανίσεις που κράτησαν αλώβητο τον Όλυμπο. Ο Τσομπανέλλης αποκτήθηκε πρόπερσι από τον Παλλεσβιακό και έδωσε τα χέρια ξανά με τους ανθρώπους της διοίκησης, αφού είναι όλοι ευχαριστημένοι και ήταν καθοριστική η παρουσία του στη μεσαία γραμμή. 

ksinos grigoris.JPG (770×1027)

Τέλος, ο Γρηγόρης Ξυνός βοήθησε αρκετά στην επιθετική γραμμή την ομάδα με τα τέρματα και τις ενέργειες του και συμφώνησε και αυτός να προφέρει τις υπηρεσίες του ξανά την επόμενη σεζόν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey